جمعه / ۳ مرداد / ۱۴۰۴ - 25 July, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۳/۱۲/۰۷

طرز تهیه آبنبات شیری گرگانی نرم و خوشمزه در خانه

طرز تهیه آبنبات شیری گرگانی نرم و خوشمزه در خانه
این آبنبات که به طور سنتی در برخی از مناطق ایران تهیه می‌ شود، به دلیل ترکیب شیر، شکر و گلاب طعمی دلپذیر و ملایم دارد. این دسر خوشمزه معمولا در مناسبت‌ های خاص یا به عنوان یک میان‌وعده شیرین سرو می‌ شود. با استفاده از شیر پرچرب و کره، بافتی نرم و کرمی پیدا می‌ کند که در دهان ذوب می‌ شود. گلاب نیز عطری خاص و دلنشین به آن می‌ دهد که باعث منحصر به فرد شدن طعم این آبنبات می‌شود.