جمعه / ۱۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 8 August, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۴/۰۲/۲۳

ناهار امروز: راز و رمزهای روغن انداختن خورش قیمه؛ طعم و رنگ بی‌نظیر دستپخت شما

ناهار امروز: راز و رمزهای روغن انداختن خورش قیمه؛ طعم و رنگ بی‌نظیر دستپخت شما
خورش قیمه، نگین غذاهای سنتی ایرانی، با عطر دلنشین و طعم بی‌نظیرش همواره زینت‌بخش سفره‌های ایرانی بوده است. برای آنکه این خورش اصیل، ظاهری اشتهاآور و روغنی مطلوب داشته باشد، رعایت چند نکته کلیدی در مراحل پخت ضروری است.