پنجشنبه / ۱۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 7 August, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۳/۰۵/۲۷

افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف زیاد گوشت قرمز

افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف زیاد گوشت قرمز
متخصصان آمریکایی با انجام آزمایشاتی تازه دریافته‌اند افرادی که بیشترین مواد غذایی سرشار از آهن هِم (که به طور عمده در گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های حیوانی موجود است) مصرف می‌کنند، ۲۶ درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ قرار دارند.