یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت پارسینه / ۱۴۰۳/۱۱/۱۹

مبتلایان به دیابت مراقب اسپایک قندی باشند/ دیابتی‌ها سیب‌زمینی پخته بخورند یا سرخ‌شده؟

مبتلایان به دیابت مراقب اسپایک قندی باشند/ دیابتی‌ها سیب‌زمینی پخته بخورند یا سرخ‌شده؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی می‌گوید: اگر سیب زمینی پخته، پوره، له‌ یا الویه شود، به این روش شاخص گلایسمی سیب زمینی خیلی افزایش پیدا می‌کند و اسپایک قندی ایجاد می‌شود و قند خون با سرعت بسیار بیشتری افزایش می‌یابد.