برای ۴-۵ نفر: مرحله اول سرخ کردن ۲ عدد پیاز و ۳ عدد هویج هست. ۵ دقیقه بعد مرغ هارو بخوابونید (۴-۵ تکه) و موارد زیر رو اضافه کنید. پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری نمک: اندازه نمک رو با مزه کردن کنترل کنید. فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری زعفرون غلیظ دم شده . هر طرف مرغ رو حدود ۱۰ دقیقه سرخ کنید و بعد آبجوش بریزید تا حدود ۹۰ دقیقه بپزه، بعد مرغ هارو خارج کنید، اونهارو ریش ریش کنید و دوباره به ترکیب پیاز و هویج برگردونید. . تو این مدت برنج شسته شده(۴ …