چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت پرشین وی / ۱۴۰۳/۱۰/۱۸

ته‌چین با سس گوشت و بادمجون نواب ابراهیمی

ته‌چین با سس گوشت و بادمجون نواب ابراهیمی
این موارد برای ۲ نفر هست: برای سس: یک عدد پیاز خلال رو سرخ کنید و ۸۰ گرم گوشت قرمز (در ابعاد خورشتی و ادویه های زیر رو به اون اضافه کنید: زردچوبه: نصف قاشق چای خوری زیره: یک قاشق چای خوری پودر هل: نصف قاشق چای خوری پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری نمک: ۱ قاشق چای خوری خوب مخلوط کنید و چند دقیقه سرخ کنید. حالا آبجوش بریزید تا گوشت کامل بپزه. یک عدد بادمجون رو مکعبی بُرش بدید، سرخ کنید و با موارد زیر به گوشت کاملن پخته شده اضافه کنید. رب گوجه: …