سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024


۱۳۹۸/۱۲/۲۶ / /
مردم نان انبار نکنند، نانوایی‌ها به هیچ وجه حق تعطیلی ندارند
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی گفت: طبق جلساتی که در وزارت صمت و استانداری داشتیم و تصمیماتی که در این جلسات گرفته شد، تاکید شده که نانوایی‌ها به هیچ وجه حق تعطیلی ندارند. مردم خیال‏شان راحت باشد، نانوایی‌ها در هر شرایطی به فعالیت خود ادامه می‌دهند و عرضه نان متوقف نخواهد شد.به گزارش ایلنا، بیژن نوروز­مقدم درباره آخرین تصمیمات برای ادامه کار نانوایی‌ها اظهار کرد: در مورد قرنطینه هیچ تصمیمی درباره نانوایی‌ها اعلام نشده‌ و تعطیلی نانوایی‌ها شایعه است و خود مردم این شایعه را منتشر و خودشان هم از آن وحشت کرده‌اند. مطابق سنوات گذشته هیچ تغییری در ساعت پخت و میزان پخت نان نخواهیم داشت و مانند همان روال گذشته نانوایی‌ها فعال هستند.مقدم با بیان اینکه این روزها شاهد هجوم مردم به نانوایی‌ها هستیم و متاسفانه هیچ یک از اصول بهداشتی اعلام شده را هم رعایت نمی‌کنند‏، نه دستکش دارند و نه از ماسک استفاده می‌کنند، افزود: از مردم خواهش می‌کنیم ایجاد ترس نکنند و با آرامش خاطر و بدون رفتار هیجانی نسبت به تامین نان مورد نیاز به مقدار مصرفی متعارف اقدام کنند. طبق جلساتی که در وزارت صمت و استانداری داشتیم و تصمیماتی که در این جلسات گرفته شد، تاکید شده که نانوایی‌ها به هیچ وجه حق تعطیلی ندارند. مردم خیالشان راحت باشد، نانوایی‌ها در هر شرایطی به فعالیت خود ادامه می‌دهند و عرضه نان متوقف نخواهد شد.وی با تاکید بر اینکه از مردم خواهش می‌کنیم در این شرایط همراه باشند تا به شرایط عادی برگردیم، اظهار کرد: مردم برای خرید نان با خود پارچه تمیز به همراه داشته باشند و بدون تماس دست نان را با پارچه تمیز تحویل بگیرند. در این صورت احتیاجی نیست نان در محیط نانوایی سرد شود که در حمل آن مشکلی پیش نیاید در این صورت ازدحام در محیط هم کاهش می‌یابد.رئیس اتحادیه نانوایان سنتی افزود: این ویروس تا دمای منفی 60 درجه زنده می‌ماند بنابراین نیازی نیست در فریزر نگهداری شود و بعد آن را داغ کنند. این ویروس تحمل دمای بالای 30 درجه را ندارد و دمای تنور هم معمولا بین 100 تا 200 درجه است بنابراین امکان زنده ماندن ویروس در این دما وجود ندارد. نانی که از تنور خارج می‌شود سالم است و تا زمانی که بر روی میز و به دست مشتری می‌رسد از آنجایی که هنوز حرارت دارد پاک است. از آن به بعد مشتری باید نسبت به پاک نگه داشتن آن مراقبت کند. مردم می