شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۳۹۹/۰۲/۳۰ / /
عکس‌نوشت
خبرگزاری ایرنا با انتشار مجموعه عکسی از امین رحمانی گزارش داد: «بر اثر بارندگی‌های فراوان با کمی تاخیر برداشت و فرآوری چای بهاره مزارع گیلان در اواخر اردیبهشت آغاز شده است. چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است. ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم‌های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است. گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد که از این باغات ۱۱۵ هزار تن برگ سبز برداشت می‌شود که ۴۵ هزار تن آن مربوط به چین بهاره است و 90 درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود.» تصویری که می‌بینید از این مجموعه انتخاب شده است.