ترجمهی مهرزاد مهاجر
اگر شما هم طبع تند و تیزی دارید، حتماً عاشق غذاهای مکزیکی هستید. مکزیکیها بهخاطر شرایط آبوهوایی کشورشان همیشه غذاهای تند و دهانسوزی میپزند. چون غذاهای فلفلی و تند باعث میشوند رگها بازتر شوند و تعریق بدن هم بالا میرود و به این ترتیب به خنکشدن بدن کمک میکنند. وقتی شما فلفل یا غذای تند میخورید در اصل نورونهای عصبی خاصی را فعال میکنید که وظیفهی ادراک درد را دارند. این نورونها پیام افزایش حرارت را به مغز مخابره میکنند و این درست همان پیغامی است که در زمان سوختگی …