نسل سیبزمینی سرخکرده/ بیش از ۷۰ درصد جوانان ایرانی هر هفته حداقل سه بار سیب زمینی سرخ کرده میخورند/ زنگ خطر!
رکنا، سیبزمینی سرخکرده؛ خوشطعم، همهجا، و تا حدودی ترسناک. این خوراکی به ظاهر ساده، حالا به یکی از عناصر ثابت سبک زندگی نسل جوان ایرانی بدل شده است؛ نسلی که در میانهی بحرانهای اقتصادی، اضطرابهای آینده و فستفودهای ارزان، به سراغ انتخابی میرود که هم ارزان است، هم خوشمزه، و هم تسکیندهنده. اما زیر لایهی طلایی و ترد این خوراکی، واقعیتی نهفته است که میتواند به بهای سلامت یک نسل تمام شود. روز جهانی سیبزمینی سرخکرده بهانهایست برای نگاهی دوباره به این رابطهی وسوسهانگیز اما پرهزینه؛ رابطهای …