سه شنبه / ۲۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 12 August, 2025
 سایت رکنا / ۵ ساعت قبل

آیا میزان کلسیم در سنجد، کلم یا پای مرغ از لبنیات بیشتر است؟

آیا میزان کلسیم در سنجد، کلم یا پای مرغ از لبنیات بیشتر است؟
رکنا: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور رایج مبنی بر اینکه سنجد، کلم یا پای مرغ می‌توانند جایگزین مناسبی برای لبنیات در تأمین کلسیم باشند، اعلام کرد: اگرچه این مواد غذایی حاوی مقداری کلسیم هستند، اما مقدار و قابلیت جذب کلسیم موجود در آن‌ها به‌ مراتب کمتر از لبنیات است و حذف لبنیات از رژیم غذایی به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.