جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت رکنا / ۱۴۰۳/۰۵/۰۸

بعد از 40 سالگی از چه مواد غذایی استفاده کنیم؟

بعد از 40 سالگی از چه مواد غذایی استفاده کنیم؟
بعد از 40 سالگی، بدن ما به تغییرات زیادی دست می‌یابد. متابولیسم کندتر می‌شود، توده عضلانی کاهش می‌یابد و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند دیابت، بیماری‌های قلبی و فشار خون بالا افزایش پیدا می کند. بنابراین، تغذیه مناسب می‌تواند نقشی کلیدی در حفظ سلامتی و پیشگیری از این مشکلات ایفا کند.