یکشنبه / ۲۹ تیر / ۱۴۰۴ - 20 July, 2025
 سایت رکنا / ۱۴۰۳/۰۶/۲۲

طرز تهیه نان تنوری محلی به روش بانوی افغان

طرز تهیه نان تنوری محلی به روش بانوی افغان
رکنا : نان تنوری محلی یکی از خوراکی‌های اصیل و محبوب در فرهنگ افغانستان است که با استفاده از مواد ساده و روش‌های سنتی پخته می‌شود. اخیراً یک بانوی افغان در شهر خود، با به نمایش گذاشتن طرز تهیه این نان سنتی، توجه بسیاری از علاقه‌مندان به نان‌های محلی را به خود جلب کرده است. این نان خوشمزه با استفاده از تنورهای سنتی پخته شده و طعم و عطر آن به طرز بی‌نظیری اصالت و سادگی را به نمایش می‌گذارد.