شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024


۱۳۹۹/۰۶/۲۴ / /
فاکتور جدید کاهش سن ابتلا به پوکی استخوان
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «با افزایش قیمت لبنیات در کشور سن ابتلا به بیماری پوکی استخوان در بین مردم کاهش پیدا کرده است.» زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به تأثیر منفی افزایش قیمت لبنیات به‌ویژه شیر در کاهش مصرف این ماده غذایی غنی از کلسیم در بین مردم اظهار کرد: «امروزه قیمت لبنیات در کشور افزایش پیدا کرده است و این موضوع می‌تواند در سلامت افراد کم‌برخوردار  تأثیر منفی داشته باشد.»او با اشاره به اینکه افزایش قیمت لبنیات سلامتی کودکان و نوجوانان را به خطر می‌اندازد، ادامه داد: «افزایش قیمت لبنیات باعث می‌شود بسیاری از افراد جامعه آن را از سبد غذایی خود حذف کنند که در نتیجه موجب بروز بیماری‌های مختلف مانند پوکی و شکستگی‌های پی‌درپی استخوان می‌شود و تراکم استخوانی در کودکان و نوجوانان  کاهش می‌یابد.»مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تأکید کرد: «کاهش مصرف روزانه لبنیات به دلیل افزایش قیمت سبب می‌شود  سن شیوع بیماری پوکی استخوان کاهش یابد و بیماری‌های مرتبط با استخوان به دلیل کمبود کلسیم مورد نیاز بدن در افراد به‌خصوص دهک‌های کم‌درآمد بروز پیدا کند.» او گفت: «شیوع بیماری‌هایی مانند پوکی استخوان در بین مردم به‌ویژه جوانان باعث افزایش هزینه‌های تحمیلی بر حوزه سلامت و خانواده‌های کم‌برخوردار می‌شود، به همین دلیل مسئولان ذی‌ربط باید توجه بیشتری نسبت به متعادل نگه داشتن قیمت لبنیات در کشور با توجه به اثربخشی زیاد این مواد غذایی بر بدن داشته باشند.»