گیلان| معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان اعلام کرد: شیرهای تولیدی در گیلان، به سم آفلاتوکسین آلوده نیستند و مردم نگران نباشند. به‌گزارش ایلنا ، فیروز سرودی، به دنبال اخبار منتشر شده در خصوص خطر وجود آفلاتوکسین در شیرهای تولیدی کارخانجات‌صنعتی کشور اظهار داشت:   وجود آفلاتوکسین در محصولات لبنی در سراسر دنیا امری اجتناب ناپذیر است، در کشور ما نیز میانگین وجود آفلاتوکسین   در محدوده استاندارد بوده و حتی نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر در سطح پایین‌تری است. سرودی  تصریح کرد: با توجه به سرانه مصرف پایین شیر و فرآورده‌های لبنی در ایران نسبت به حد نرمال استانداردهای جهانی و تاثیرات سوء ناشی از مصرف پایین این فرآورده‌ها، نظیر افزایش احتمال ابتلا به بیماری پوکی استخوان و عوارض ناشی از آن در جامعه اکیدا  توصیه می‌شود مردم شیر را از سبد غذایی خانوار حذف نکنند.