دوشنبه / ۱۳ مرداد / ۱۴۰۴ - 4 August, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۱۰/۳۰

نظارت سازمان غذا و دارو بر کترینگ‌های صنعتی، اولویت سلامت عمومی در تأمین غذای گروه‌های بزرگ

نظارت سازمان غذا و دارو بر کترینگ‌های صنعتی، اولویت سلامت عمومی در تأمین غذای گروه‌های بزرگ
سازمان غذا و دارو با بازرسی‌های دوره‌ای و نظارت دقیق بر کترینگ‌های صنعتی، به دنبال تضمین رعایت استانداردهای بهداشتی و ایمنی در تهیه غذا برای گروه‌های وسیع از جمله کارکنان کارخانه‌ها، بیمارستان‌ها، مدارس و دیگر نهادها است. این نظارت‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند تا سلامت عمومی جامعه حفظ شود.