جمعه / ۳ مرداد / ۱۴۰۴ - 25 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۴/۰۲/۲۰

این خوراکی‌های پرطرفدار خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش می‌دهند

این خوراکی‌های پرطرفدار خطر ابتلا به پارکینسون را افزایش می‌دهند
پزشکان هشدار داده‌اند که مصرف بیش از حد یک گروه خاص از خوراکی‌های پرطرفدار می‌تواند خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را تا دو و نیم برابر افزایش دهد. در شرایطی که شمار مبتلایان به این بیماری در سراسر جهان به بیش از ۱۰ میلیون نفر رسیده و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ به ۲۰ میلیون نفر برسد، یافته‌های جدید نگرانی‌های جدی در خصوص رژیم غذایی مردم ایجاد کرده است.