جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۱۲/۱۸

جویدن چوب و تاثیر آن بر بهبود حافظه؛یک کشف جدید در تقویت مغز

جویدن چوب و تاثیر آن بر بهبود حافظه؛یک کشف جدید در تقویت مغز
تحقیقات جدید نشان داده‌اند که جویدن مواد غذایی با سفتی متوسط، مانند چوب، می‌تواند تاثیر مثبتی بر مغز بگذارد. این عمل نه تنها به افزایش سطح آنتی‌اکسیدان‌های مهم مانند «گلوتاتیون» در مغز کمک می‌کند، بلکه می‌تواند قدرت حافظه را نیز بهبود بخشد.