پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۱۰/۱۶

نقطه دود روغن‌های سرخ‌کردنی و اهمیت آن برای سلامتی

نقطه دود روغن‌های سرخ‌کردنی و اهمیت آن برای سلامتی
در انتخاب روغن برای آشپزی، تفاوت‌هایی میان روغن‌های پخت و پز و سرخ‌کردنی وجود دارد. برای پخت‌وپز یا تهیه سس و سالاد، استفاده از روغن‌های معمولی مناسب است، اما برای سرخ کردن مواد غذایی با حرارت بالا، بهتر است از روغن‌های مخصوص سرخ‌کردنی استفاده شود که توانایی مقاومت بیشتری در برابر حرارت دارند.