جمعه / ۳ مرداد / ۱۴۰۴ - 25 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۰۷/۱۲

نقش کلیدی سازمان غذا و دارو در تضمین سلامت فرآورده‌های دامی و دریایی

نقش کلیدی سازمان غذا و دارو در تضمین سلامت فرآورده‌های دامی و دریایی
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، دکتر عبدالعظیم بهفر، بر اهمیت نظارت این سازمان بر فرآورده‌های غذایی با منشا دامی و دریایی تأکید کرد و بیان نمود که این نهاد در تمامی مراحل تولید، بسته‌بندی، توزیع و مصرف این محصولات نقش حیاتی ایفا می‌کند. هدف این نظارت، اطمینان از سلامت و ایمنی فرآورده‌ها برای مصرف‌کنندگان است.