پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۰۷/۰۵

مصرف گوشت قرمز فرآوری شده، تهدید جدی برای دیابت نوع ۲

مصرف گوشت قرمز فرآوری شده، تهدید جدی برای دیابت نوع ۲
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف روزانه گوشت قرمز فرآوری شده، حتی در مقادیر کم، می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۱۵ درصد افزایش دهد. این هشدار به ویژه برای افرادی که به طور مداوم از محصولات گوشتی استفاده می‌کنند، جدی است.