سه شنبه / ۲۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 12 August, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۱۲/۰۲

پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی

پخت تخم‌مرغ به شیوه‌ای جدید برای حفظ بیشتر مواد مغذی
اگر به دنبال روشی هستید که تخم‌مرغ شما علاوه بر طعم عالی، بیشترین مواد مغذی را نیز حفظ کند، پخت دوره‌ای یا متناوب یک روش نوین و مؤثر است. این تکنیک که شامل جابجایی تخم‌مرغ بین آب داغ و ولرم است، باعث می‌شود تا بافت و طعم تخم‌مرغ به بهترین شکل درآید و در عین حال مواد مغذی آن حفظ شود.