سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۰۹/۰۷

آووکادو؛ میوه‌ای که کلسترول بد را کاهش و سلامت قلب را تقویت می‌کند

آووکادو؛ میوه‌ای که کلسترول بد را کاهش و سلامت قلب را تقویت می‌کند
مطالعات اخیر نشان می‌دهند که مصرف منظم آووکادو می‌تواند در کاهش سطح کلسترول بد و کاهش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی مؤثر باشد. این میوه با داشتن چربی‌های سالم، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها، می‌تواند به یک تغییر مثبت در رژیم غذایی بسیاری از افراد تبدیل شود.