شنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۱۰/۲۹

نظارت سازمان غذا و دارو بر سوسیس و کالباس،تضمین سلامت مصرف‌کنندگان با کنترل دقیق تولید و عرضه

نظارت سازمان غذا و دارو بر سوسیس و کالباس،تضمین سلامت مصرف‌کنندگان با کنترل دقیق تولید و عرضه
سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق و مستمر بر فرآورده‌های گوشتی مانند سوسیس، کالباس و همبرگر، اطمینان حاصل می‌کند که این محصولات بهداشتی، ایمن و مطابق با استانداردهای سلامت به دست مصرف‌کنندگان برسد. سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی این سازمان از کنترل مواد اولیه تا بسته‌بندی، و همچنین هشدارهایی در خصوص مصرف بی‌رویه این محصولات می‌دهد.