یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۱۲/۰۷

مصرف قند و چربی در ماه رمضان باید محدود شود

مصرف قند و چربی در ماه رمضان باید محدود شود
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، به روزه‌داران ماه مبارک رمضان توصیه کرد که از مصرف زیاد قند، نمک و چربی در وعده‌های سحری و افطاری خودداری کرده و غذاهای سبک و مغذی مصرف کنند. وی همچنین بر اهمیت مصرف سبزی‌ها و غذاهای کم چرب و کم شیرین تاکید کرد.