پنجشنبه / ۲ مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۰۷/۲۳

غذاهایی که نقرس را تشدید می‌کنند: از گوشت تا نوشیدنی‌های قندی

غذاهایی که نقرس را تشدید می‌کنند: از گوشت تا نوشیدنی‌های قندی
نقرس، نوعی آرتریت دردناک، به دلیل تجمع کریستال‌های اسید اوریک در مفاصل ایجاد می‌شود. در حالی که بسیاری از ما ممکن است به مصرف گوشت قرمز فکر کنیم، اما واقعیت این است که چندین ماده غذایی دیگر نیز می‌توانند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهند. در این مقاله، به بررسی مواد غذایی پرداخته‌ایم که باید در رژیم غذایی خود به حداقل برسانید تا از حملات نقرس جلوگیری کنید.