چهارشنبه / ۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۴/۰۳/۱۰

مارگارین، کره یا روغن؟ راهنمایی علمی برای انتخاب چربی سالم

مارگارین، کره یا روغن؟ راهنمایی علمی برای انتخاب چربی سالم
مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف زیاد مارگارین (به‌ویژه مارگارین‌های قدیمی) ممکن است خطر دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. در مقابل، کره اگر در حد متعادل مصرف شود، می‌تواند حتی برخی اثرات مفید داشته باشد. همچنین، روغن‌های غیرهیدروژنه می‌توانند انتخاب‌های سالم‌تری برای پخت و پز و تغذیه باشند، به شرطی که به‌طور متعادل مصرف شوند.