پنجشنبه / ۱۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 7 August, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۰۸/۱۵

روغن‌های خوراکی با نقطه دود بالا؛ انتخابی سالم‌تر برای آشپزی و حفظ سلامت

روغن‌های خوراکی با نقطه دود بالا؛ انتخابی سالم‌تر برای آشپزی و حفظ سلامت
مدیر کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر اهمیت انتخاب روغن‌های خوراکی با نقطه دود بالا تأکید کرد و گفت که چنین روغن‌هایی برای سرخ کردن مناسب‌تر هستند و از ایجاد مواد مضر و سرطان‌زا جلوگیری می‌کنند.