جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۰۳/۱۰

چرا زردچوبه و زنجبیل را باید باهم مصرف کنیم؟

چرا زردچوبه و زنجبیل را باید باهم مصرف کنیم؟
هم زردچوبه و هم زنجبیل تقویت کننده سیستم ایمنی هستند. زردچوبه و زنجبیل هر دو حاوی ترکیبات زیست فعال با خواص ضد التهابی قوی هستند. کورکومین، ترکیب فعال زردچوبه و جینجرول موجود در زنجبیل، می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند و به طور بالقوه علائم بیماری‌های التهابی مزمن مانند آرتریت و بیماری‌های التهابی روده را کاهش دهد.