سه شنبه / ۷ مرداد / ۱۴۰۴ - 29 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۴/۰۲/۱۳

مصرف فیبر و پروتئین گیاهی التهاب را کاهش می‌دهد

مصرف فیبر و پروتئین گیاهی التهاب را کاهش می‌دهد
 التهاب واکنش بدن به آسیب یا عفونت است. برای مثال، وقتی مچ پا پیچ می‌خورد متورم می‌شود، زیرا بدن برای بهبودی‌اش ترکیباتی آزاد می‌کند تا آن را تسکین بخشد. بدن در واکنش به بسیاری از بیماری‌ها همین فرایند را دنبال می‌کند. اما با آنکه التهاب بخش ضروری فرایند بهبودی است، هرگاه مزمن شود خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی، سرطان، دیابت و سندروم متابولیک را افزایش می‌دهد. بسیاری از عوامل ازجمله استرس و رژیم غذایی نیز ممکن است التهاب مزمن را به دنبال داشته باشند.