دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت سلامت نیوز / ۱۴۰۳/۱۰/۳۰

استفاده از گوجی‌بری برای تولید نانوذرات نقره با خواص ضدباکتریایی

استفاده از گوجی‌بری برای تولید نانوذرات نقره با خواص ضدباکتریایی
محققان با استفاده از میوه گوجی‌بری، که یک نوع توت با خواص سلامتی فراوان است، موفق به تولید نانوذرات نقره (Ag-NPs) با ویژگی‌های ضدباکتریایی شده‌اند. این روش سبز و ارگانیک نه تنها به کاهش نیاز به مواد شیمیایی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند در صنایع مختلف کاربردهای مهمی داشته باشد.