دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت سرگرمی روز / ۱۴۰۳/۰۶/۱۸

غذای ساده برای شام | کشک و بادمجان اصفهانی رستورانی ساده و خوشمزه

غذای ساده برای شام | کشک و بادمجان اصفهانی رستورانی ساده و خوشمزه
برای طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی، ابتدا بادمجان‌ها را پوست گرفته، برش می‌زنیم و نمک می‌پاشیم تا تلخی آنها گرفته شود. پس از آبکشی و فشار دادن بادمجان‌ها برای خارج کردن آب اضافی، آنها را سرخ کرده و کنار می‌گذاریم.