دوشنبه / ۸ بهمن / ۱۴۰۳ - 27 January, 2025
 سایت سرگرمی روز / ۲۲ ساعت قبل

جلوگیری از لخته شدن خون ، کاهش فشار خون و محافظت از قلب با خوردن کاکائو

جلوگیری از لخته شدن خون ، کاهش فشار خون  و محافظت از قلب با خوردن کاکائو
«فلاونول‌» که یکی از ترکیبات موجود در گیاه کاکائو است، خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی دارد با این حال متخصصان تغذیه می‌گویند شکلات تلخ که از این گیاه تهیه می‌شود کالری، چربی و قند افزوده نسبتا بالایی دارد و باید در مصرف آن میانه‌روی کرد.