دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024


لعاب دار کردن قورمه سبزی به روش مادرجون ها | یک قورمه سبزی خوشمزه به توان 100 با این روش
۱۴۰۳/۰۳/۰۶ / سایت سرگرمی روز / وبگردی

لعاب دار کردن قورمه سبزی به روش مادرجون ها | یک قورمه سبزی خوشمزه به توان 100 با این روش

لعاب دار کردن قورمه سبزی: خورشت قورمه سبزی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که هم در خارج و هم در ایران بسیار محبوب است! برای خوشمزه شدن قورمه سبزی خود چیکار کنیم؟ درست کردن قورمه سبزی رستورانی و خوشمزه شدن قورمه سبزی یک سری تکنیک هایی دارد که باید آن ها را رعایت کرد.

سایت سرگرمی روز :

برای داشتن یک قورمه سبزی خوشمزه یکی از نکات بسیار مهم سبزی می باشد. ترکیب سبزی و مقدار دقیق آن که باعث می شود رنگ و لعاب سبزی قورمه بیشتر شود.

سبزی قورمه از تره که باعث می شود طعم تند و تیزی داشته باشید و جعفری و گشنیز و شنبلیله که باعث خوش عطر شدن آن می شود که مقدار دقیق آن را می توانید در جدول زیر مشاهده کنید. سبزی را پاک کنید و زمانی که آب آن رفت باید خیلی ریز خرد کنید.

برای سرخ کردن سبزی قورمه باید آن را با روغن جامد سرخ کنید و از ابتدا که سبزی را داخل تابه می ریزید حتما روغن را اضافه کنید و روی حرارت متوسط خوب سرخ کنید تا رنگ سبزی تیره شود، این کار ممکن ۱ ساعت زمان ببرد. اندازه دقیق سبزی قورمه برای ۱ کیلوگرم

تره: 300 گرم

اسفناج: 300 گرم

گشنیز: 150 گرم

جعفری: 150 گرم

شنبلیله: 100 گرم لعاب دار کردن قورمه سبزی

گوشت مناسب برای قورمه سبزی و لعاب دار کردن قورمه سبزی

برای داشتن یک قورمه سبزی خوشمزه انتخاب گوشت بسیار مهم است. گوشت سر دست یا دنده و قلم بهترین انتخاب برای داشتن یک خورش خوشمزه و لذیذ است. اگر گوشت شما فریزز شما بود نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا یخ آن باز شود. گوشت را با پیاز با شعله ملایم حداقل برای ۱۰ تقت تا گوشت خوب تغییر رنگ دهد و سرخ شود و یه آن فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و حتما روی گوشت آب جوش بریزید تا بهتر پخته شود.

لوبیا برای قورمه سبزی و لعاب دار کردن قورمه سبزی

انتخاب لوبیا نیز برای قورمه سبزی یکی دیگر از نکات مهم می باشد. شما می توانید از لوبیا قرمز، چیتی یا چشم بلبلی استفاده کنید که این کاملا سلیقه ی می باشد ولی استفاده از لوبیا چیتی باعث لعاب بیشتر در خورش می شود.

لیمو عمانی برای قورمه سبزی و لعاب دار کردن قورمه سبزی

لیموعمانی یکی از چاشنی بسیار مهم برای تهیه قورمه سبزی می باشد که شما می توانید در سه نوع به خورش اضافه کنید. از خود لیموعمانی استفاده کنید آن را از وسط به دو نیم کنید و هسته لیمو را خارج کنید و داخل آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن از بین برود. یا می توانید از پرک لیموعمانی یا رب لیمو عمانی استفاده کنید تا اصلا خورشت تلخ نشود.

نکته: دقت کنید حتما لیموعمانی را پوست بگیرید و فقط پرک را اضافه کنید زیرا تمام روغن قورمه سبزی داخل لیموعمانی جمع می شود و بهتر است از پرک یا اسلایس لیمو یا رب لیمو عمانی استفاده کنید.

ادویه مخصوص قورمه سبزی برای لعاب دار کردن قورمه سبزی

قورمه سبزی همانند دیگر غذاها نیاز به ادویه دارد و شما می توانید فقط از فلفل سیاه و زردچوبه استفاده کنید و یا برای داشتن عطر و مزه بهتر است از ادویه های مخصوص قورمه سبزی در عطاری که به صورت پودر شده و آماده است استفاده کنید.

راز سیاه شدن و جا افتادن قورمه سبزی

لعاب دار کردن قورمه سبزی، اما چند نکته مهم وجود دارد تا قورمه سبزی جا افتاده و رستورانی شود که در این بخش شما می توانید با رعایت کردن آن ها یک قورمه سبزی درجه یک رستورانی داشته باشید و برای مهمانی استفاده کنید.

از روغن نسبتا زیادی برای سرخ کردن سبزی استفاده کنید.

می توانید به دلخواه ۱ حبه سیر موقع تفت دادن پیاز استفاده کنید طعم فوق العاده ی در خورش ایجاد می کند.

قورمه سبزی خوب باید حدود ۸ ساعت پخته شود تا جا بیفتد.

بهتر است حرارت کم باشد و از ابتدا آب مناسب اضافه کنید و در حین پخت مجدد آب نریزید.

می توانید از آبغوره یا آبلیموترش تازه نیز استفاده کنید.

در بعضی از رسپی برای عطر و رنگ بهتر از ۱ ق غذا خوری رب انار نیز استفاده می کنند.

بعد از اضافه کردن چاشنی باید نیم ساعت فل بخورد تا طعم ها به خورد خورشت برود.

نکته: در اواسط پخت سبزی خشک شنبلیله را اضافه کنید تا عطر و رنگ خورشت را بی نظیر کند.

ترفندهای رستورانی برای داشتن قورمه سبزی

در قورمه سبزی های رستورانی مشاهده می کنید که سبزی قورمه بشدت سیاه شده است و بسیار جا افتاده می شود. برای داشتن یک خورش قورمه سبزی رستورانی باید نکات ذیل را رعایت کنید:

یک ترفند بسیار قدیمی در تهیه خورشت قورمه سبزی این می باشد که در ۵ دقیقه انتهای دو تکه یخ داخل خورش بی اندازید این کار باعث شوک دادن به خورشت می شود.

استفاده از عصاره قلم یا آب گوشت می توانید لعاب قورمه سبزی را بیشتر کند. قلم را در آب بجوشانید و آن را صاف کنید و برای تهیه غذا های سنتی استفاده کنید.

لوبیا از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن از بین برود و اگر از لوبیا قرمز استفاده می کنید بهتر است لوبیا را یک بار بجوشانید و آب قرمز را دور بریزید. آنچه دیگران می‌خوانند لعاب دار کردن قورمه سبزی به روش مادرجون ها | یک قورمه سبزی خوشمزه به توان 100 با این روش با این 8 گیاه معجزه آسا پشه هارو از محیط خونه دور نگه دارید | عمر اگه میدوسنتین این گیاهان چقدر تو خونه مفیدن خیلی ها از این راز بی خبرند | کمتر کسی از این راه آسون برای پولدار شدن مطلعه این خوراکی پرطرفدار باعث کوچک شدن مغز، کم شدن هوش و خنگی می شود چیستان دشوار | کدام میوه است که در اسمش تمام حروف جیران را دارد!؟ درمان سوزش ادرار با این دو ماده خوراکی خانگی و ارزان قیمت برای همیشه برترین‌ها طالع بینی فرشته نگهبان | بگو متولد چه ماهی هستی تا بگم فرشته نگهبان مخصوصیت چی پیامی برات داره روانشناسی شخصیت آقایان از روی گروه خونی | خلق خوی آقایان با توجه به گروه خونی که دارند چیست؟ طالع بینی چینی | بر اساس طالع بینی چینی ها زنان و مردان متولدین این ماه ها زیبا ترین متولدین هستند فال فرشتگان 7 خرداد ماه | فرشتگان برای شما چه پیام مثبتی دارند؟ تست روانشناسی | یک منظره انتخاب کن تا بگم برای شاد بودن به چی احتیاج داری تست شخصیت شناسی | بگو اول چی دیدی تا بگم دنیا تا الان چطوری باهات تا کرده