پنجشنبه / ۲۵ بهمن / ۱۴۰۳ - 13 February, 2025
 سایت سرگرمی روز / ۱۴۰۳/۰۲/۲۱

چرا رب کپک میزنه؟ | روش های جلوگیری از کپک زدن رب

چرا رب کپک میزنه؟ | روش های جلوگیری از کپک زدن رب
برای بسیاری مهم است که بدانند علت کپک زدن رب چیست. در واقع کپک به طور کلی از ارگانیسم‌های فاسد کننده در نظر گرفته می‌شود، زیرا باعث ایجاد تغییرات نامطلوب در ظاهر، بافت، بو و طعم محصول می‌گردد. با این حال، برخی از موارد رشد کپک روی مواد غذایی، تهدیدات ایمنی آن‌ها را نشان می‌دهد. تعیین تفاوت بین زمانی که مواد غذایی چون رب گوجه فرنگی دارای کپک است و باید دور ریخته شود با زمانی که می‌توان قسمت آسیب دیده را جدا و بقیه مواد غذایی را مصرف کرد، نوعی چالش محسوب می‌شود.