دوشنبه / ۲۳ تیر / ۱۴۰۴ - 14 July, 2025
 روزنامه شرق / ۱۴۰۴/۰۲/۳۰

مصرف این میوه آلرژی را کاهش می‌دهد

مصرف این میوه آلرژی را کاهش می‌دهد
مطالعه‌ای در فنلاند آشکار ساخت نوزادانی که مادرانشان در دوران بارداری آووکادو مصرف کرده بودند در مقایسه با نوزادانی که مادرانشان این میوه مغذی را نمی‌خوردند، تا یک سالگی‌، ۴۴ درصد کمتر به غذاهای مختلف آلرژی نشان دادند. این مطالعه، داده‌های بیش از ۲۲۰۰ جفت مادر و فرزند را بررسی کرد.