
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، استقلال تهران بعد از حذف تلخ آسیایی و قطع همکاری با ریکاردو ساپینتو، در لیگ برتر واکنشی مثبت نشان داد و با برتری مقابل مس، بار دیگر صدر جدول را پس گرفت. این برد برای آبیها فقط سه امتیاز نبود؛ بلکه نشانهای از تلاش برای عبور از بحران و شروعی تازه در ادامه فصل بود.
ستاره بیچونوچرای این مسابقه منیر الحدادی بود؛ بازیکنی که با قراردادی پرسر و صدا به جمع آبیها اضافه شد اما مدتی زمان برد تا بتواند کیفیت واقعی خود را نشان دهد. او در این دیدار علاوه بر تحرک و دوندگی بالا، گل سهامتیازی تیم تحت هدایت وریا غفوری را به ثمر رساند و نقش اصلی را در بازگشت استقلال به صدر ایفا کرد. نمایش این بازیکن سابق بارسلونا حالا نشانههایی از همان کیفیتی را بروز داده که مدیران باشگاه را به سرمایهگذاری روی او ترغیب کرده بود.
با این حال، اتفاق جالب پس از پایان مسابقه رخ داد؛ جایی که با شلوغ شدن زمین و هجوم هواداران برای گرفتن عکس یادگاری، چند نفر قصد سلفی گرفتن با منیر را داشتند اما او درخواستشان را رد کرد و حتی ناراحتیاش مشهود بود. رفتاری که احتمالاً بیارتباط با فشارهای هفتههای اخیر و شرایط خاص تیم پس از حذف آسیایی نیست؛ هرچند این بازیکن اعلام کرده به دلیل خستگی شرایط عکس گرفتن نداشته است.
انتهای پیام/
منبع : خبرگزاری دانشجو

















































