یکشنبه / ۲۲ تیر / ۱۴۰۴ - 13 July, 2025
 پایگاه خبری علم و فناوری / ۱۶ ساعت قبل

افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با فناوری بومی

افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی با فناوری بومی
شرکتی دانش‌بنیان با تولید ساشه‌های نانوجاذب اتیلن، جهت افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات قدم برداشته است. این فناوری نوین، علاوه بر حفظ کیفیت میوه‌ها و سبزیجات، با ظرفیت تولید سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون ساشه می‌تواند به رونق صادرات غیر نفتی ایران نیز کمک کند