سه شنبه / ۳۱ تیر / ۱۴۰۴ - 22 July, 2025
 روزنامه تعادل / ۱۴۰۳/۰۵/۱۵

غذاهایی که احتمال ابتلا به آلزایمر را می‌کاهد

غذاهایی که احتمال ابتلا به آلزایمر را می‌کاهد
متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای نشاسته‌دار و انواع نان‌های سبوس‌دار، میوه، سبزیجات، حبوبات، مغزها، مصرف کمتر گوشت قرمز و سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهی و محدود کردن مصرف نمک، از جمله اقدامات موثر در کاهش ابتلا و یا کند شدن روند بیماری آلزایمر است.