سه شنبه / ۱۴ مرداد / ۱۴۰۴ - 5 August, 2025
 خبرگزاری تسنیم / ۱۴۰۳/۰۷/۲۸

نان کامل خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌ها را کاهش می‌دهد - تسنیم

نان کامل   خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌ها را کاهش می‌دهد - تسنیم
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی همدان، گفت: مصرف نان کامل در بهبود سلامت دستگاه گوارش، کاهش خطر ابتلا به سرطان، پیشگیری از چاقی، کاهش چربی خون، تنظیم قند خون، کاهش خطر ابتلا به دیابت، کاهش ابتلا به پرفشاری خون و غیره موثر است.