دوشنبه / ۲۴ آذر / ۱۴۰۴ - 15 December, 2025
 خبرگزاری تسنیم / ۱ ساعت قبل

نان بربری کم‌سبوس‌ترین نان سنتی ایران/ هشدار به افزودن سبوس و سبزی به نان‌ها - تسنیم

نان بربری کم‌سبوس‌ترین نان سنتی ایران/ هشدار به افزودن سبوس و سبزی به نان‌ها - تسنیم
رئیس اداره نظارت و ارزیابی غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو با بیان این‌که آرد بربری معمولاً 15 تا 18 درصد سبوس‌گیری می‌شود، نسبت به مصرف نان‌هایی که روی آن‌ها سبوس خام، سبزی خشک یا افزودنی‌های بدون مجوز پاشیده می‌شود هشدار داد.