تبدیل دی اکسید کربن به شکر / راه حلی نوآورانه برای بحرانهای جهانی و امنیت غذایی
آیا میتوان بدون کشت نیشکر یا چغندر، شکر تولید کرد؟ در پاسخ به بحرانهای جهانی مانند تغییرات اقلیمی، فشار بر منابع آبی و افزایش جمعیت، دانشمندان چینی موفق شدهاند با کمک آنزیمها، مادهای صنعتی بهنام متانول را به قند سفید (ساکارز) تبدیل کنند. این دستاورد نویدبخش تحولی بنیادین در آینده تأمین غذا است؛ جایی که کربن، بهجای تهدیدی زیستمحیطی، به ماده اولیه برای تولید شیرینی تبدیل میشود.