چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 روزنامه تجارت / ۱۴۰۳/۰۹/۲۳

طعم‌دهنده‌های طبیعی: نوآوری در طعم و کیفیت محصولات غذایی

طعم‌دهنده‌های طبیعی: نوآوری در طعم و کیفیت محصولات غذایی
آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا برخی محصولات غذایی طعمی خاص و به‌یادماندنی دارند؟ پاسخ ساده است: طعم‌ دهنده‌ها! این افزودنی‌های بی‌نظیر، نقشی کلیدی در ایجاد عطر و طعم ویژه در فرآورده‌های غذایی دارند. در این ادامه، با انواع طعم‌ دهنده‌های طبیعی و پودری شرکت پانه عرفان، ویژگی‌ها و کاربردهای آن‌ها در صنایع غذایی آشنا می‌شویم.