اسراف یک‌سوم مواد غذایی تولیدشده در جهان/ ۸۱۱ میلیون نفر شب‌ها گرسنه می‌خوابند!
- اخبار اجتماعی - به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ همه ساله 16 اکتبر، روز جهانی غذا در سراسر جهان برگزار می‌شود. این نامگذاری توسط سازمان غذا و کشاورزی (FAO) سازمان ملل متحد با هدف آگاهی جهانی و اقدام جمعی برای مبارزه با مسئله گرسنگی و اطمینان از رژیم غذایی سالم برای همه انجام شده است؛ بنابر اطلاعات موجود در برنامه جهانی غذا، با این‌که در جهان به اندازه تمامی انسان‌ها غذا تولید می‌شود اما 811 میلیون نفر، شب‌ها گرسنه می‌خوابند این در حالی است که یک سوم کل غذای تولید شده در جهان، دور ریخته و اسراف می‌شود!حدود سه میلیارد نفر در جهان (حدود40 درصد جمعیت جهان) به یک رژیم غذایی سالم دسترسی ندارند. بیش از 60 درصد گرسنگان جهان نیز در کشورهایی زندگی می‌کنند که در جنگ و درگیری به سر می‌برند.بر اساس گزارش سایت برنامه جهانی غذا (WFP) ایران یکی از کشورهایی است که با شیوع ویروس کرونا آسیب زیادی متحمل شده است و بر اساس اعلام وزارت بهداشت، گرانی منابع اصلی غذایی پروتئینی و ریزمغذی‌ها، مردم و اقشار کم درآمد را به سمت مصرف بیشتر نان و برنج و نشاسته‌ای سوق داده است که ارزان‌تر و فاقد ارزش غذایی کافی هستنند.افزایش تعداد شهرهای قرمز کرونا در کشور/ بازگشایی‌های زودهنگام و صدای پای پیک ششم کرونابررسی نیازسنجی تزریق دوز سوم واکسن سینوفارم/ توزیع واکسن پاستور برای 12 تا 18 ساله‌هاانتهای پیام/