پنجشنبه, ۱۶ مرداد, ۱۳۹۹ / 6 August, 2020
آش ترش
طرز تهیه آش ترش زنجان
۱۳۹۹/۰۴/۱۷ / آش ترش زنجان / طرز تهیه آش / آش / حبوبات / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه آش ترش زنجان
در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش ترش زنجان را به شما عزیزان آموزش دهیم.
آموزش پخت آش ترخینه
۱۳۹۹/۰۲/۱۶ / آشپزی / آش / آش ترخینه / افطار / افطاری / سفره افطاری / ماه رمضان / ماه مبارک رمضان / پارسی خبر
آموزش پخت آش ترخینه
این آش به خاطر داشتن گندم، دوغ، ماست و سبزیجات، خواص زیادی دارد و می‌تواند گزینه مناسبی برای افطار باشد. چی لازم دارم: ترخینه ۳ کوپه (۳۰۰۰ تومان)عدس نصف پیمانه (۱۰۰۰ تومان)اسفناج ۲۵۰ گرم (۵۰۰ تومان)پیاز متوسط ۲ عدد (۱۰۰۰ تومان)نعنا خشک به میزان لازمروغن به میزان لازمنمک به میزان لازم چطور بپزم: ابتدا ترخینه‌ها را چند بار با آب سرد شسته و بعد روی آن‌ها آب ولرم می‌ریزیم طوری که کامل داخل آب قرار گیرند. بعد از چند ساعت با گوشت‌کوب دستی یا برقی ترخینه‌ها را له می‌کنیم تا دوغ آن‌ها درآمده و رنگ آب سفید شود. عدس را هم شسته و با یک پیاز خرد شده در قابلمه مناسبی ریخته و با کمی آب می‌پزیم. سپس ترخینه را به عدس اضافه کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاید. در این بین اسفناج را هم شسته، خرد کرده …
اشتباهاتی که بعد از غذا خوردن مرتکب می‌شویم
۱۳۹۹/۰۱/۲۴ / پارسی خبر / موادغذایی / طب سنتی
اشتباهاتی که بعد از غذا خوردن مرتکب می‌شویم
در متون طب ایرانی از غذا‌هایی مانند آش‌های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره‌قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… به‌عنوان بهترین و سبک‌ترین غذا‌های ایرانی برای فصل بهار نام‌برده‌شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می‌کنند، ولی خاصیت غذایی کمتری دارند.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •