یکشنبه, ۱۵ تیر, ۱۳۹۹ / 5 July, 2020
آنتی‌اکسیدان
آنتی‌اکسیدان بخورید تا آلزایمر نگیرید
۳ روز قبل / آنتی اکسیدان / سویا / آوکادو
آنتی‌اکسیدان بخورید تا آلزایمر نگیرید
تهران- ایرنا- مطالعات جدید نشان می‌دهد رژیم غذایی حاوی مواد مغذی و انواع آنتی‌اکسیدان از بروز آلزایمر جلوگیری و حتی روند این بیماری را معکوس می‌کند.
گیاهی که چند برابر پرتقال ویتامین C دارد
۱۳۹۹/۰۴/۰۶ / گیاهی / آنتی‌اکسیدان / ویتامین C / آنتی اکسیدان / سلامت
گیاهی که چند برابر پرتقال ویتامین C دارد
گیاه جعفری حاوی ترکیباتی است که می‌تواند از شما در برابر سرطان دفاع کرده و سیستم ایمنی‌تان را تقویت کنند.
فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل خواب
۱۳۹۹/۰۳/۲۸ / سلامت / رژیم غذایی / فشارخون / آنتی اکسیدان / هورمون / آنتی‌اکسیدان / عسل
فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل خواب
عسل یک غذای سرشار از مواد مغذی است که از ارزش غذایی بالایی برخوردار می باشد و مصرف عسل قبل از خواب فواید بی نظیری را برای بدن به همراه دارد.
برای پایین آوردن فشار خون بالا چه کنیم؟
۱۳۹۹/۰۳/۲۵ / فشار خون بالا / سرطان / آنتی اکسیدان / پتاسیم / سبک زندگی / پارسی خبر
برای پایین آوردن فشار خون بالا چه کنیم؟
فشارخون بالا و خطر ابتلا به سایر بیماری‌های مرتبط با آن را می‌توان با مصرف داروها، تغییر رژیم غذایی و سایر تغییرات در شیوه زندگی کاهش داد. پرفشاری خون، خطر ابتلای فرد به بیماری قلبی عروقی، سکته مغزی و بیماری کلیه را افزایش می‌دهد. در این مقاله در مورد خوراکی‌هایی صحبت می‌شود که به کاهش فشار خون بالا کمک می‌کنند. توت‌ها بلوبری و توت فرنگی حاوی مواد آنتی‌اکسیدان به نام «آنتوسیانین‌ها» - نوعی فلاونوئید - هستند. تحقیقات انجام شده بر روی بیش از ۳۴ هزار فرد مبتلا به پرفشاری خون نشان داد، خطر ابتلا به فشار خون بالا در افرادی که بیشترین میزان جذب آنتوسیانین‌ها را دارند در مقایسه با افرادی که آنتوسیانین کمی مصرف می‌کنند، ۸ درصد کمتر است. موز موز حاوی مقدار زیادی پتاسیم است؛ پتاسیم ماده معدنی است که نقش …
شرایط نگهداری زغال اخته + خواص
۱۳۹۹/۰۳/۱۸ / زغال اخته / آنتی اکسیدان / درمان اسهال / کبد چرب / سبک زندگی / پارسی خبر
شرایط نگهداری زغال اخته + خواص
زغال اخته جزو آن گروه از میوه‌هایی است که به‌دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان فراوان و ارزش تغذیه‌ای زیاد، توصیه می‌شود حتما در فصل عرضه آن به اندازه کافی مصرف شود.
طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی رستورانی با سس
۱۳۹۹/۰۳/۱۳ / سالاد کلم / سالاد / سالاد فرانسوی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی رستورانی با سس
کلم از آن دسته سبزیجاتی است که مقاومت بدن را در برابر ویروس‌های کرونا، سرماخوردگی و آنفولانزا بالا می‌برد، چون سرشار از ویتامین به خصوص ویتامین k و آنتی‌اکسیدان است.
با این نوشیدنی‌های خواب آور شب‌ها تخت بخوابید
۱۳۹۹/۰۳/۰۹ / سلامت / نوشیدنی / خوابیدن / بی خوابی / کربوهیدرات / کافئین / چای سبز / آنتی‌اکسیدان / منیزیم / چای بابونه
با این نوشیدنی‌های خواب آور شب‌ها تخت بخوابید
اگر سخت به خواب می‌روید، باید بدانید که خوشبختانه درمان‌هایی طبیعی هست که می‌توانند کمک کنند زودتر به خواب روید. در ادامه با نوشیدنی‌های خواب آور آشنا خواهید شد.
این مواد غذایی بدن را از کم آبی نجات می‌دهد
۱۳۹۹/۰۳/۰۷ / سلامت / رژیم غذایی / خیار / ویتامین ث / آنتی اکسیدان / گوجه فرنگی / ویتامین ب / آنتی‌اکسیدان / توت فرنگی
این مواد غذایی بدن را از کم آبی نجات می‌دهد
غذاهای حاوی آب نه تنها کالری کمتری دارند و به کاهش وزن کمک می‌کنند، بلکه انتخاب مفیدی برای جلوگیری از کم آبی بدن هستند.
خوشمزه‌هایی که غلظت خون‌تان را از بین می‌برد
۱۳۹۹/۰۳/۰۴ / پرتقال / آنتی اکسیدان / ویتامین C / چای سبز / غلظت خون / آنتی‌اکسیدان / اسفناج / رژیم غذایی / سلامت
خوشمزه‌هایی که غلظت خون‌تان را از بین می‌برد
از بین بردن غلظت خون برای جلوگیری از لخته شدن خون و به دنبال آن سکته های مغزی و قلبی از اهمیت بالایی برخوردار است که در این راه اگر از خوراکی های طبیعی استفاده شود بسیار مفید است.
فواید آب گوجه ‌فرنگی برای کاهش سایز کمر
۱۳۹۹/۰۲/۲۸ / آب گوجه ‌فرنگی / فواید گوجه فرنگی / کاهش سایز کمر / باروری / پوکی استخوان / سبک زندگی
فواید آب گوجه ‌فرنگی برای کاهش سایز کمر
نتایج این مطالعه که در تایوان انجام شده است، نشان می‌دهد که آب گوجه فرنگی یک ماده غذایی چربی سوز است و با نوشیدن روزی یک لیوان گوجه فرنگی می‌توانیم محیط دور کمر خود را کاهش دهیم. این مطالعه که تنها بر روی زنان انجام شده است نشان می‌دهد که نوشیدن روزی یک لیوان آب گوجه فرنگی تاثیر مستقیمی بر کاهش محیط دور کمر، کلسترول و نشانگر‌های التهاب دارد. داده‌های این مطالعه که بر روی ۳۰ زن انجام شد، نشان داد که نوشیدن روزی ۲۸۰ میلی لیتر آب گوجه فرنگی بعد از دو ماه با کاهش متوسط ۱.۶ سانتی‌متری محیط دور کمر و کاهش قابل توجه چربی و وزن بدن آن‌ها همراه بود.   در این مطالعه مشخص شد که یک لیوان ۲۸۰ میلی‌لیتری آب گوجه فرنگی حاوی ۳۲.۵ میلی گرم «لیکوپن» است. لیکوپن یک ماده مغذی گیاهی است که در سبزی‌ها و میوه‌های قرمز …
روش‌هایی طبیعی برای پر کردن صورت
۱۳۹۹/۰۲/۱۹ / سلامت / کلسیم / آنتی اکسیدان / ویتامین B۱۲ / سیب / آنتی‌اکسیدان / پروتئین / گلیسیرین
روش‌هایی طبیعی برای پر کردن صورت
در مطلب زیر می‌خواهیم ببینیم با روش‌های طبیعی چگونه صورت خود را چاق کنیم.
ماه رمضان، راهکاری برای تقویت ایمنی بدن
۱۳۹۹/۰۲/۱۲ / روزه داران / روزه داری / ماه رمضان / ویتامین B۱۲ / ویتامین A / آنتی‌اکسیدان / آهن / ویتامین D / گوجه فرنگی / ویتامین C
ماه رمضان، راهکاری برای تقویت ایمنی بدن
یک متخصص تغذیه گفت: روزه داری در ماه مبارک رمضان کمک کننده خوبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن محسوب می‌شود.
پاکسازی ریه با روش های طبیعی و سنتی
۱۳۹۹/۰۱/۲۷ / سلامت / آنفلوانزا / ویتامین ث / سدیم / کدو تنبل / زردچوبه / چای سبز / ویتامین / آهن / آسم
پاکسازی ریه با روش های طبیعی و سنتی
برای پاکسازی ریه شما می تواند از رژیم غذایی سالم و خاصی استفاده کنید موادی همچون کلم و انگور،پسته وغیره که می توند برای شما در این رژیم بسیار مفید باشد.
در برابر کرونا چطور بدنی سالم و قوی داشته باشیم؟
۱۳۹۹/۰۱/۲۵
در برابر کرونا چطور بدنی سالم و قوی داشته باشیم؟
ـ مکمل گلوتاتیون و زردچوبه مصرف کنید آنتی‌اکسیدان‌ها برای عملکرد سیستم ایمنی بسیار مهم هستند. گلوتاتیون، آنتی‌اکسیدان اصلی موجود در بدن است و وظیفه آن تقویت سیستم ایمنی و کمک به سم‌زدایی در کبد است. زرد چوبه به‌عنوان یک زداینده رادیکال‌های آزاد است که موجب بهبود سلامت مفاصل و عملکرد سیستم قلبی و‌ عروقی می‌شود. ـ سطح ویتامین‌ها را در بدن مطلوب کنید مواد غذایی حاوی ویتامینC، ویتامین‌های گروه B، ویتامین Eو ویتامین Dدر عملکرد سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت‌ها و تنظیم خودایمنی نقش دارد. مصرف ویتامینD …
نبرد با کرونا با زره ویتامین‌ها
۱۳۹۹/۰۱/۰۴ / سلامت / آنتی‌اکسیدان / ویتامین A / آنتی اکسیدان / ویتامین C / گریپ فروت / سیب / وزارت بهداشت / طالبی / سیب زمینی
نبرد با کرونا با زره ویتامین‌ها
ویتامین‌ها از جمله A ، B ، C ، D که حاوی کلسیم، آهن، اسید فولیک و ریبو فلاوین هستند، به دلیل داشتن آنتی اکسیدان تاثیر زیادی بر تقویت سیستم ایمنی دارد و بدن را در برابر ویروس کرونا مقام میکنند.
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کاهش احتمال ابتلا به کرونا
۱۳۹۹/۰۱/۰۳ / ویروس کرونا / ویتامین C / ویتامین E / ویتامین A / آنتی‌اکسیدان / آنتی اکسیدان / زینک / سلامت
توصیه‌های تغذیه‌ای برای کاهش احتمال ابتلا به کرونا
یک مشاور تغذیه استفاده متعادل از تمام گروه‌های غذایی را بهترین راه برای افزایش سیستم ایمنی بدن و کاهش احتمال ابتلا به کرونا دانست.
مصرف این سبزیجات موجب کاهش وزن می‌شوند
۱۳۹۸/۱۲/۲۹ / کاهش وزن / لاغری / تناسب اندام / پارسی خبر
مصرف این سبزیجات موجب کاهش وزن می‌شوند
سبزیجات کم کالری عبارتند از: قارچ: سرشار از ویتامین D و آنتی‌اکسیدان است، سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و سبب کاهش وزن و جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی می‌شود. یک فنجان قارچ فقط شامل ۱.۲ گرم کربوهیدرات است.تربچه: برای انواع دیابت مفید است و به کاهش وزن کمک می‌کند. در رفع یبوست مؤثر است. این سبزی برای دندان‌ها، دهان، اعصاب، مو و ناخن نیز بسیار مفید است. هر شش تربچه‌ی خام فقط.۵ گرم کربوهیدرات دارد.فلفل فرنگی: منبع ویتامین C. و ماده‌ای به نام لیکوپن است که برای حفظ سلامت قلب بسیار مهم است. فلفل همچنین به تصفیه خون کمک می‌کند و برای بیماران کلیوی بسیار مفید است. نصف فنجان فلفل فرنگی خام فقط حامل ۲.۳ گرم کربوهیدارت است.خیار: سرشار از ویتامین A.، B. و C.، اسیدفولیک و ویتامین D‌است. این ویتامین‌ها برای …
تاثیر استفاده از مکمل‌های دارای آنتی‌اکسیدان بر بهبود باروری مردان
۱۳۹۸/۱۲/۰۹ / پژوهشگاه رویان / ناباروری مردان
تاثیر استفاده از مکمل‌های دارای آنتی‌اکسیدان بر بهبود باروری مردان
نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد کاهش استرس اکسیداتیو با استفاده از مکمل‌های دارای آنتی‌ ‌اکسیدان می‌تواند به عنوان یک روش درمانی برای بهبود عملکرد اسپرم و افزایش احتمال موفقیت روش‌های درمانی بالینی مورد استفاده قرار گیرد.
شاه کلید پیشگیری از کرونا
۱۳۹۸/۱۲/۰۵ / دیابت / دارچین / آنتی اکسیدان / آنتی‌اکسیدان / ویتامین C / ایران / دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی / سلامت
شاه کلید پیشگیری از کرونا
رئیس انجمن تغذیه ایران، به تشریح اهمیت تغذیه سالم در پیشگیری از ابتلا به کرونا و هنگام بیماری پرداخت.
مواد غذایی خاص برای مقابله با «کرونا»
۱۳۹۸/۱۲/۰۳ / مواد غذایی / ویروس کرونا / چه‌کار کنیم تا به کرونا مبتلا نشویم؟ / آمار مبتلایان به کرونا / پرتقال / آنتی اکسیدان / ویتامین C / زردچوبه / آنتی‌اکسیدان / لیمو شیرین
مواد غذایی خاص برای مقابله با «کرونا»
متخصص تغذیه گفت: مردم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ضمن استفاده از مرکبات، روزانه یک پیاز قرمز رنگ همراه با غذا مصرف کنند.
آیا داروهای گیاهی برای لاغری عوارض دارند؟
۱۳۹۸/۱۱/۳۰ / سلامت / داروی گیاهی / دیابت / آناناس / استرس / دارچین / آنتی اکسیدان / کافئین / هل / چای سبز
آیا داروهای گیاهی برای لاغری عوارض دارند؟
امروزه افراد برای رسیدن به وزن دلخواه و تناسب اندام دست به هر کاری می‌زنند. محققان بر این باورند که بهترین راه رسیدن به تناسب اندام اصلاح رژیم غذایی و ورزش کردن می‌باشد.
خواص ارده و شیره: ۲۰ خاصیت ارده کنجد و شیره انگور برای سلامتی
۱۳۹۸/۱۱/۲۴ / اخبار سلامت / ارده / صبحانه زمستانی
خواص ارده و شیره: ۲۰ خاصیت ارده کنجد و شیره انگور برای سلامتی
ترکیب ارده و شیره میوه‌هایی نظیر انگور، خرما، انجیر و ... ترکیب لذیذ و آسانی است که مردم خاورمیانه نظیر ایران، ترکیه، و کشور‌های عربی از آن در وعده‌ی صبحانه یا به عنوان میان وعده استفاده می‌کنند. ارده و شیره سرشار از مواد مغذی، فیبر، و آنتی‌اکسیدان است. به علاوه، این ترکیب شیرین و دلپذیر کاملا گیاهی و عاری از گلوتن است!
این میوه شگفت انگیز را بخورید
۱۳۹۸/۱۱/۱۹ / سلامت / به / سرفه / ویتامین C / زخم معده / دیابت / استرس / کبد چرب / کلسیم / آهن
این میوه شگفت انگیز را بخورید
میوه «به» برای درمان بیماری‌های دیابت، فشار خون، قلبی و عروقی، سرطان، کبد چرب، کاهش استرس، اسهال و عفونت‌های روده‌ای و ناراحتی‌های چشم مفید است.
با چین‌وچروک‌های خود خداحافظی کنید
۱۳۹۸/۱۱/۱۸ / سلامت / رژیم غذایی / پوست و مو / ریزش مو / اسید معده / آهن / پسوریازیس / منیزیم / آنتی‌اکسیدان / ویتامین B
با چین‌وچروک‌های خود خداحافظی کنید
یک متخصص پوست‌ومو گفت: کشمش نشانه‌های پیری پوست مانند چروک، خطوط تیره و لک‌ها را به تاخیر می‌اندازد.
روزانه چقدر «میوه »مصرف کنیم؟
۱۳۹۸/۱۱/۱۵ / سلامت / رژیم غذایی / میوه / ویتامین C / آنتی اکسیدان / پتاسیم / آنتی‌اکسیدان / منیزیم / طالبی
روزانه چقدر «میوه »مصرف کنیم؟
متخصص تغذیه با بیان اینکه روزانه باید ۲ تا ۵ واحد میوه مصرف کنیم،گفت: هر واحد میوه شامل ۱۰۰ گرم است ؛البته اگر در مصرف میوه زیاده‌روی کنیم، فروکتوز آن باعث افزایش تری‌گلیسیرید بدن می‌شود.
با خواص فراوان بادام زمینی آشنا شوید
۱۳۹۸/۱۱/۱۵ / سلامت / رژیم غذایی / آنتی‌اکسیدان / هورمون / قند خون / آنتی اکسیدان / کلسیم
با خواص فراوان بادام زمینی آشنا شوید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: بادام زمینی یک ماده غذایی مفید برای انسان است.
عوارض جانبی نانومواد در کارگران در معرض دیده نشده است
۱۳۹۸/۱۰/۲۹ / فناوری نانو / آنتی اکسیدان / ستاد ویژه توسعه فناوری نانو
عوارض جانبی نانومواد در کارگران در معرض دیده نشده است
تهران- ایرنا- مطالعات انجام شده توسط محققان تایوانی نشان می‌دهد که هیچ عوارض جانبی در کارگرانی که با نانومواد کار می‌کنند دیده نمی‌شود اما یک افزایش غیرقابل توضیح در آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان در آن‌ها مشاهده شده است.
راهکارهایی اثبات شده برای افزایش متابولیسم بدن
۱۳۹۸/۱۰/۲۹ / سلامت / متابولیسم / آنتی اکسیدان / قند خون / چای سبز / آنتی‌اکسیدان
راهکارهایی اثبات شده برای افزایش متابولیسم بدن
مصرف آب فراوان، خواب کافی، افزودن چاشنی‌های تند به غذا و گنجاندن مقادیر زیادی پروتئین در رژیم غذایی؛ راهکارهایی اثبات شده برای افزایش متابولیسم بدن و کاهش وزن هستند.
برای دریافت ویتامین C کدام بهتر است؟ میوه یا سبزی؟
۱۳۹۸/۱۰/۲۶ / سلامت / میوه و سبزیجات / آنتی‌اکسیدان / ویتامین C / آنتی اکسیدان / بتاکاروتن / رژیم غذایی
برای دریافت ویتامین C کدام بهتر است؟ میوه یا سبزی؟
یکی از دلایلی که کارشناسان حوزه‌ی سلامت توصیه می‌کنند بیشتر میوه و سبزی مصرف کنیم، دریافت ویتامین‌ها و مواد معدنی بیشتر از جمله ویتامین C است.
این ۷ گیاه را قبل از مصرف حتما بپزید
۱۳۹۸/۱۰/۲۱ / سلامت / رژیم غذایی / میوه و سبزیجات / اسهال / آنتی‌اکسیدان / آهن / ویتامین A / بتاکاروتن / آنفلوآنزا / دیابت
این ۷ گیاه را قبل از مصرف حتما بپزید
مصرف پخته شده برخی سبزیجات می‌تواند سیستم ایمنی بدن انسان را در برابر بسیاری از بیماری‌ها مقاوم سازد.
۱۳۹۸/۰۷/۰۱ / صنعت جلبک / شرکت دانش بنیان / صنعت غذایی
نوشیدنی انرژی زای ایرانی از جلبک تولید شد
تهران- ایرنا- محققان ایرانی فعال در بانک ملی جلبک در دانشگاه تهران موفق شدند با استفاده از جلبک اسپیرولینا و بهره‌گیری از آنتی‌اکسیدان موجود در این جلبک به نام فیکوسیانین، نوشیدنی انرژی زای ایرانی تولید کنند.
۱۳۹۸/۰۵/۰۲
هوس‌های غذایی چه چیزی در مورد سلامت بدن می‌گویند؟
بسیاری از ما در برخی مواقع هوس‌های غذایی مختلفی را تجربه کرده‌ایم از هوس کردن پنیر گرفته تا چیپس و خوراکی‌های شور و پرنمک. اما آیا این هوس‌ها نشانه‌ای از کمبود ویتامین یا ماده معدنی خاصی در بدن ما هستند؟ بدن با هوس‌هایش چه چیزی را می‌خواهد به ما یادآوری کند؟هوس خوراکی‌های شیریناگر بیشتر مواقع علاقه زیادی به خوردن شیرینی از هر نوعی دارید، ممکن است قند خون شما در نوسان باشد. با خوردن شیرینی، کیک، شکلات و نان‌های شیرین فقط این مشکل را بدتر می‌کنید زیرا قندخون باعث بیشتر شدن اشتهای شما می‏شود. بالا و پایین شدن میزان قند خون باعث افزایش تولید انسولین می‌شود که احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم را در فرد افزایش می‌دهد.زمانی که با هوس خوردن خوراکی‌های شیرین مواجه می‌شوید، بهتر است یک میوه شیرین، مانند سیب، …
۱۳۹۸/۰۴/۳۱
پوست دانه قهوه سرشار از آنتی‌اکسیدان و فیبر است
همشهری آنلاین: یک مطالعه جدید نشان می‌دهد پوست دانه قهوه که معمولا آن را دور می‌ریزند مملو از آنتی‌اکسیدان و فیبر است.
۱۳۹۸/۰۴/۲۶ / سرطان / دیابت / طب سنتی
با مصرف جوشانده این برگ به جنگ دیابت و سرطان بروید
سلامت‌نیوز نوشت: خواص ضدسرطانی و آنتی‌اکسیدان قوی برگ این درخت بسیار در درمان بیماری‌ها مختلف حائز اهمیت است؛ کمک به درمان دیابت، رشد استخوانی، کاهش سطح کلسترول خون، خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی، و کاهش فشار خون از دیگر خواص شگفت‌انگیز عصاره و جوشانده این برگ است.
۱۳۹۸/۰۴/۱۹
۵ خاصیت معجزه آسای چای سبز
شفقنا زندگی-چای سبز می‌تواند از مغز در دوران پیری محافظت کند و باعث کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر و پارکینسون شود چای سبز دارای مقدار بسیار زیادی آنتی‌اکسیدان و مواد مغذی است که برای بدن خواص بسیاری مانند تقویت عملکرد مغز، کاهش وزن و کاهش احتمال ابتلا به سرطان دارد. برخی از خواص چای سبز که توسط مطالعات مشخص شده […]
۱۳۹۸/۰۴/۱۹ / پژوهشگاه رویان / درمان ناباروری / جهاد دانشگاهی / گلوبوزواسپرمی / ناباروری مردان
بررسی کروماتین اسپرم در مردان نابارور مبتلا به گلوبوزواسپرمی
نتایج پژوهشی که از سوی محققان پژوهشگاه رویان انجام شده نشان می‌دهد تجویز آنتی‌اکسیدان پیش از استفاده از روش درمانی تزریق اسپرم در سیتوپلاسم تخمک، برای کاهش آسیب کروماتین و افزایش شانس موفقیت در درمان گلوبوزواسپرمی در مردان نابارور پیشنهاد می‌شود.
۱۳۹۸/۰۴/۱۷
خواص ادویه‌جات
بیماری‌ها و باکتری‌ها را با مصرف پودر دارچین، پونه کوهی و گشنیز که غنی از آنتی‌اکسیدان و سم‌زدا است از خود دور کنید. وقتی دچار بیماری نشوید، بدنتان بیش از پیش تقویت می‌شود.درحالی‌که احتمالا از قبل، اضافه کردن چاشنی‌ها به غذاهایتان را در برنامه آشپزی خود قرار داده‌اید، ولی احتمالا...
۱۳۹۸/۰۴/۱۷
چرا باید به غذاهایمان ادویه اضافه کنیم؟
همشهری آنلاین: بیماری‌ها و باکتری‌ها را با مصرف پودر دارچین، پونه کوهی غنی از آنتی‌اکسیدان و گشنیز سم‌زدا، از خود دور کنید. وقتی دچار بیماری نشوید، بدنتان بیش از پیش تقویت می‌شود.
۱۳۹۸/۰۴/۱۲
۵ ویتامینی که با خوردن آنها پوستی شفاف و درخشان خواهید داشت
برای داشتن پوستی صاف و درخشان باید رژیم غذایی سالمی داشته باشید، خوراکی‌های مملو از آنتی‌اکسیدان مصرف کنید، در محیطی که استرس کمی دارد حضور داشته باشید و سعی کنید میزان مصرف کافئین و قند را به حداقل برسانید.
۱۳۹۸/۰۴/۱۱
نقش آنتی‌اکسیدان در گسترش سرطان ریه
مطالعات جدید نشان می‌دهد، آنتی‌اکسیدان‌ها مکانیسم متاستاز (گسترش) سلول‌های سرطان ریه را تقویت می‌کنند و باعث می‌شوند سلول‌ها گلوکز را از خون دریافت کرده و آن را به سوخت سلولی تبدیل کنند و گسترش یابند.
۱۳۹۸/۰۴/۱۱
اهمیت مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان برای زنان مبتلا به ام اس
همشهری آنلاین: مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی اکثر زنان مبتلا به ام اس در مقایسه با زنان سالم، فاقد مقدار کافی از مواد غذایی ضدالتهاب و آنتی اکسیدان است.
۱۳۹۸/۰۳/۰۹ / شکلات / شکلات تلخ / تغذیه سالم / آنتی اکسیدان
فواید شکلات تلخ؛ آنتی‌اکسیدان و شادی‌آور!
در این مطلب ۵ دلیل جالب و مهم برای مصرف روزانه شکلات تلخ ذکر می‌گردد. این ماده خوراکی قدیمی، ماندگار و خوشمزه به عنوان یکی از روش‌های درمان برای بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها شناخته می‌شود. شکلات تلخ یک آنتی اکسیدان قوی است، سلامت سیستم قلبی عروقی را بهبود می‌بخشد و وضعیت روده را تنظیم می‌کند.
۱۳۹۸/۰۳/۰۸
خواص مهم آلو برای سلامتی
آلو ماده غذایی بسیار مغذی با خواص فراوان برای سلامتی است. آلو سرشار از ویتامین‌ها، موادمعدنی، فیبر و آنتی‌اکسیدان است که خطر بروز برخی بیماری‌های مزمن را کاهش می‌دهند. آلو را می‌توان به‌شکل تازه یا خشک‌‌شده (آلوخشک یا آلوبخارا) مصرف کرد. آلوخشک خواص بسیاری برای سلامتی دارد که ازجمله آنها...
۱۳۹۸/۰۱/۰۴
قبل از امتحان بروکلی بخورید
طبق گفته محققان، بروکلی به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان و ویتامین K به تقویت حافظه کمک می‌کند.
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
خواص ارزشمند عسل؛ راهی برای جلوگیری از سرطان
گفته شده هرچه عسل تیره‌تر باشد میزان آنتی‌اکسیدان آن بیشتر است. آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند از آسیب سلول‌ها و افزایش خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی جلوگیری کند.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •