پنجشنبه, ۱۲ تیر, ۱۳۹۹ / 2 July, 2020
غذای محلی
طرز تهیه کبه، غذای خوشمزه عربی
۳۰ ساعت قبل / کبه / غذای عربی / سبک زندگی / پارسی خبر / غذای محلی
طرز تهیه کبه، غذای خوشمزه عربی
در گزارش زیر طرز تهیه کبه را آموزش داده ایم.
طرز تهیه ریچال کاسنی، میان وعده لذیذ
۱۳۹۹/۰۴/۰۴ / ریچال کاسنی / میان وعده / غذای محلی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه ریچال کاسنی، میان وعده لذیذ
در گزارش زیر طرز تهیه ریچال کاسنی را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه میرزا قاسمی، غذای اصیل گیلانی
۱۳۹۹/۰۴/۰۳ / میرزا قاسمی / غذای گیلانی / غذای محلی / بادمجان / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه میرزا قاسمی، غذای اصیل گیلانی
در گزارش زیر طرز تهیه میرزا قاسمی را آموزش می‌دهیم.
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
۱۳۹۹/۰۳/۳۱ / طرز تهیه ته چین / ته چین کشمش / غذای محلی / ته چین
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان را به شما عزیزان آموزش دهیم.
طرز تهیه آش قره قروت در خانه
۱۳۹۹/۰۳/۲۳ / آش قره قروت / طرز تهیه آش / غذای محلی / آشپزی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه آش قره قروت در خانه
آش قره قروت یکی از آش های ستنی استان مرکزی می باشد. هر شهری بنا بر آب و هوای منطقه ای و یا ذائقه مردم خود غذاهای خاص با مواد خاص دارد که آن را مختص آن شهر می کند.
طرز تهیه دیگچه مشهدی، دسری مقوی
۱۳۹۹/۰۳/۲۱ / دیگچه مشهدی / غذای محلی / دسر مشهدی / آشپزی / زعفران / پارسی خبر
طرز تهیه دیگچه مشهدی، دسری مقوی
«دیگچه مشهدی» از دسرهای محلی است که در استان خراسان پخت می‌شود و اسم‌ دسر نشانگر پخت بیشتر این دسر در مشهد است.
۱۳۹۹/۰۳/۲۱
کشورهایی با خوشمزه‌‌ترین روش‌های قتل خاموش!
ایالات متحده به خاطر غذاهایی که به نسبت ناسالم هستند در جهان مشهور است اما ایالات متحده از لیست این کشورهایی که در ادامه می‌آوریم به لحاظ رژیم غذایی در زمینه ناسالم‌ بودن، فاصله زیادی دارد. به گزارش خبرآنلاین، یکی از رایج‌ترین افسانه‌های مردم در مورد غذاهای خارجی این است که همه آنها تازه و سالم هستند، اما بسیاری از غذاهای بین‌المللی واقعا برای مردم محلی مشکل‌ساز بوده است.> پاکستان: کمبود سبزیجات در رژیم غذاییبه گفته یکی از مصرف‌کنندگان کورا (Quora)، فقدان سبزیجات در میانگین رژیم غذایی پاکستان، آن را به یکی از ناسالم‌ترین رژیم‌های غذایی جهان تبدیل کرده‌ است. در این کشور معمولا، نان برای صبحانه با نخود خورده می‌شود. وعده‌های غذایی محبوبی که برای ناهار و شام سرو می‌شوند، اغلب بر روی گوشت، گوشت …
راهی برای حفظ کله ‌پاچه از باکتری‌ها
۱۳۹۹/۰۳/۱۶ / کله پاچه / میکروب / غذای سنتی / آنتی باکتریال / پارسی خبر
راهی برای حفظ کله ‌پاچه از باکتری‌ها
افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی یک امر مهم و اجتناب‌ناپذیر است. کله‌پاچه از آن جایی که یک غذای سنتی و محلی در ایران است، به دلیل رطوبت بالا و بار میکروبی می‌تواند زمینه مناسبی برای رشد پاتوژن‌های غذایی باشد. کله پاچه دارای پروتئین و اسید‌های چرب فراوانی است که می‌تواند محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم‌های مولد فساد باشد. محققان در پژوهشی راهی را برای کاهش بار میکروبی کله پاچه بررسی کرده‌اند.در این پژوهش که توسط انوشه شریفان، رامین بهشتی‌زاده و حامد اهری از دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات و همچنین امیرعلی انوار از دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات انجام شده، آمده است: «استفاده از نانو ذرات فلزی به واسطه سایز کوچک ماده مصرفی (در مقیاس …
طرز تهیه آش بلغور با شیر ساده و مقوی
۱۳۹۹/۰۳/۱۳ / آش بلغور / شیر / غذای محلی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه آش بلغور با شیر ساده و مقوی
در گزارش زیر طرز تهیه آش بلغور با شیر را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه سیب زمینی پخته معطر، غذای اردبیلی
۱۳۹۹/۰۳/۱۰ / سیب زمینی پخته / آشپزی / غذای محلی / پارسی خبر / سبک زندگی
طرز تهیه سیب زمینی پخته معطر، غذای اردبیلی
سیب زمینی پخته معطر از غذاهای سنتی استان اردبیل است که در عین سادگی طعم فوق العاده ای دارد.این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا و یا شام میل نمایید.
طرز تهیه خورش ونوشک
۱۳۹۹/۰۳/۰۶ / خورش ونوشک / غذای محلی / آشپزی / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه خورش ونوشک
در مطلب زیر طرز تهیه یک خورش خوشمزه ایرانی را به شما آموزش می دهیم.
۱۳۹۹/۰۳/۰۶
حکایت دلکش لقمه الغازی و لرد ساندویچ
درست است که از اوایل همین قرن شمسی، در تهران و رشت و انزلی و تبریز و اصفهان، درست کردن و خوردن ساندویچ اندک‌اندک رایج شد اما پیشینه لقمه‌های پیچیده در نان، نزد ایرانیان گذشته‌ای دور و دراز دارد.  تردیدی نیست که لقمه غازی یا معادل پارسی آن یعنی «بزم آورد» بسی خوش‌آهنگ‌تر و اشتهابرانگیزتر از ساندویچ است. حتی پیشینه نام «بزم آورد» و «لقمه قاضی/غازی» هم آبرومند‌تر از ساندویچ است.  بزم آورد را به عربی زُماورد می‌گویند و در معنی آن را معادل لقمه القاضی یا بالاتر از آن لقمه‌الخلیفه قرار داده‌اند. از قرار معلوم این نوع لقمه‌ها نه تنها نزد قاضی‌ها و غازی‌ها محبوب بوده بلکه به کار خلیفه هم می‌آمده، …
تصاویر| غذاهای عجیب چینی
۱۳۹۹/۰۳/۰۳ / غذای چینی / آشپزی / پارسی خبر / سبک زندگی / چین
تصاویر| غذاهای عجیب چینی
چین کشور پهناوری است که غذاهای متنوع و با طعم‌های گوناگونی را در خود جای‌داده است. علاوه بر آن غذاهای محلی هر ناحیه از این کشور به‌کلی متفاوت‌اند. با ما همراه باشید تا ۲۴ غذای لذیذ چینی آشنا شوید تا در سفر به چین آن‌ها را تجربه کنید.
خوشمزه‌ترین غذای گیلانی را با این دستور درست کنید
۱۳۹۹/۰۲/۲۶ / کباب ترش / غذای گیلانی / مازندران / غذای خوشمزه / کباب محلی شمالی / پارسی خبر
خوشمزه‌ترین غذای گیلانی را با این دستور درست کنید
کباب ترش یکی از کباب‌های محلی شمال کشور است و در شهر‌های مختلف استان‌های گیلان و مازندران تهیه می‌شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی هاست.
۱۳۹۹/۰۲/۲۴
چکدیرمه ترکمنی
قوم ترکمن در شمال کشور و در استان گلستان، عموما در ترکمن صحرا و برخی شهرهای دیگر این استان از قبیل بندر ترکمن و گنبد کاووس ساکن هستند. صداقت، میهمان‌نوازی و خونگرمی از خصوصیات بارز مردم ترکمن‌صحراست. تنوع غذایی این منطقه بسیار بالاست و مردم برای هر مناسبتی غذاهای متفاوتی تهیه‌می‌کنند، ولی غذای ثابت مناسبت‌های سنتی مردم ترکمن چکدرمه «چِگدِرمه» یا به زبان محلی «چِکدیرمه» است.اگر گذرتان به این منطقه افتاده باشد، بدون‌شک یک بار این غذا را امتحان کرده‌اید یا اگر هم امتحان نکرده‌اید، حتما دل‌تان خواسته است که امتحان کنید. اگر هم دل‌تان نخواسته، نمی‌دانستید که چه لذتی را از دست داده‌اید. اگر هم اصلا گذرتان به منطقه ترکمن …
طرز تهیه آش کشکینه | خوراک شهرهای غرب‌ کشور با سرعت طبخ کوتاه
۱۳۹۹/۰۲/۲۳
طرز تهیه آش کشکینه | خوراک شهرهای غرب‌ کشور با سرعت طبخ کوتاه
کشکینه یا همان ترخینه غذای محلی است که در بسیاری از شهرهای غرب‌ کشور طبخ می‌شود. غذایی که می‌توان به‌سرعت آن را تهیه کرد و برخلاف دستور پخت دیگر آش‌ها، زمان بسیار کمی را برای پخت آن صرف آن کرد.
۱۳۹۹/۰۲/۲۳
نونِ زیستن
عزیز پسر اولش را که باردار بود، ویار چلبک کرده بود. با همان روغن محلی و سیاه‌دانه‌هایی که رویش پخش می‌شود. عزیز ویار چبلک کرده بود و بعد که دستش به تردی نان خورد، چشم‌ها را بست و نان روغنی لای دندان‌هایش آب شد. شاید برای همین هم بود که وقتی غذای زابلی خواستیم، باز هم دلش پیش همان نانِ محلی رفت. هر بار که سراغ غذای محلی را می‌گرفتیم، اسم کشک زرد و چلبک را می‌آورد. از همان روز اول هم قول داد درست کند. فروزان اما پیش‌دستی کرد. روز آخر سفر، از صبح زود بیدار شد تا چلبک برای صبحانه و ناهارمان حاضر باشد. بوی روغن داغ پیچید و دست بچه‌ها از آرد سفید شد. دوتا پنکه سقفی زور می‌زد تا بوی روغن داغ را از اتاق دور کند. زن‌ها از صبح زود مشغول آماده کردن …
کرونا و 265 میلیون گرسنه
۱۳۹۹/۰۲/۲۰
کرونا و 265 میلیون گرسنه
‏  [مجتبی پارسا] ‏«جیتندرا بنگار» خیلی تلاش کرد تا کلم‌هایش را نجات دهد. این کشاورز که در شهر بیواندی در هند (شمال ‏شرق مومبای) زندگی می‌کند، چند هفته اول ماه آوریل، با پاشیدن آب بر روی محصولاتی که چیده بود، سعی ‏کرد آنها را تا زمان فروش تازه نگه دارد. اما به علت قرنطینه سفت و سخت ویروس کرونا، آن ‏بازرگانی که معمولا از مومبای می‌آمد تا محصولات بنگار را بخرد، پیدایش نشد.‏ به گزارش تایم، بنگار سی ساله به این فکر کرد که 40کیلومتر را تا مومبای برود و خودش کلم‌ها را ‏بفروشد، اما نگران بود که کرونا بگیرد و آن را به 11نفر از اعضای خانواده‌ای که با آنها زندگی ‏می‌کند، ازجمله پدربزرگ و مادربزرگش منتقل کند. بنابراین او بخشی …
تباهنگ، غذای معروف استان سیستان و بلوچستان
۱۳۹۹/۰۲/۱۳ / آشپزی / غذای محلی / غذای معروف استان سیستان و بلوچستان / تباهنگ / سیستان و بلوچستان / ماه مبارک رمضان / ماه رمضان / سحری / غذا‌های محلی استان مازندران / غذای معروف سیستان و بلوچستان
تباهنگ، غذای معروف استان سیستان و بلوچستان
تباهنگ، یکی از غذا‌های محلی معروف استان سیستان و بلوچستان می‌باشد. در واقع هر منطقه و شهر ایران با توجه به نوع محصولات تولیدی و مواد غذایی خاصی که دارد، انواع غذا‌های محلی متمایزی را نیز طبخ می‌کند که این غذای معروف مردم سیستان نیز یکی از غذا‌های عالی اهالی این منطقه است.
انیمیشن کوتاه کارزار بین کارناوال و روزه داری
۱۳۹۹/۰۲/۱۰
انیمیشن کوتاه کارزار بین کارناوال و روزه داری
انیمیشن «کارزار بین کارناوال و روزه داری / Le Combat de Carnaval et Carême / The Fight Between Carnival and Lent» به کارگردانی مشترک لوئی بارون، لزلی بلوت، سوفی بلریت، فلورنت بوستروت، ژولیت کوتلیر، شارلوت د-رز، کریل فلوس، امیلی گرافت، رکسانه مارتینز، والنتین پانیست و لوان تورس محصول فرانسه است. این انیمیشن که نامش از یکی از مشهورترین تابلوهای پیتر بروگل مهتر نقاش هلندی دوران رنسانس وام گرفته شده که در سال 1559 و با رنگ و روغن روی پانل نقاشی کرد. این اثر مراسم محلیِ مرسومی را آنگونه که در آن زمان در جنوب هلند برگزار می شد نشان می دهد. در سده شانزدهم در هنگامه ی تغییرات بنیادین رنسانس و رفرمیسم لوتر، اروپا در تنشی بسیار شدید و عمیق قرار داشت. نگرش انسان به شکلی بنیادین در معرض دگرگونی بود و این …
با غذای پرخاصیت و رژیمی بوشهری‌ها آشنا شوید
۱۳۹۹/۰۲/۰۹ / آشپزی / غذای محلی / غذای بوشهری / غذای رژیمی / غذای گیاهی / یتیمک / غذای یتیمک / پارسی خبر
با غذای پرخاصیت و رژیمی بوشهری‌ها آشنا شوید
یتیمک، یک نوع غذای محلی استان بوشهر می‌باشد که شما می‌توانید به دلیل مواد راحت و در دسترس آن این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه پی‌پُخ | پیتزایی که وزیر ارتباطات برای دستور پختش جایزه گذاشت
۱۳۹۹/۰۱/۲۹
طرز تهیه پی‌پُخ | پیتزایی که وزیر ارتباطات برای دستور پختش جایزه گذاشت
وزیر ارتباطات در صفحه اینستاگرام خود عکسی از خود در حال پختن پی‌پُخ منتشر کرد. به بهانه این پست وزیر جوان این مطلب را اختصاص داده‌ایم به طرز تهیه این خوراک محلی که از غذاهای کرمانی محسوب می‌شود. یک غذای راحت و سبک است که معمولا با ماست میل می‌شود.
دوردش کارمزد دریافتی خود از رستوران‌های محلی را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد
۱۳۹۹/۰۱/۲۴
دوردش کارمزد دریافتی خود از رستوران‌های محلی را ۵۰ درصد کاهش می‌دهد
دوردش، از کسب‌وکارهای واسط تحویل غذای رستورانی، هزینه‌ی کارمزد خود را با هدف حمایت از کسب‌وکارها در دوران شیوع کرونا، ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.
پرطرفدارترین و معروفترین غذا‌های لرستان
۱۳۹۹/۰۱/۱۷ / آشپزی / غذای محلی / غذای محلی لرستان / آش دندانی / دلمه برگ مو / دلمه / پارسی خبر
پرطرفدارترین و معروفترین غذا‌های لرستان
ایام خانه نشینی ایرانیان به منظور قطع زنجیره ابتلای هر چه بیشتر افراد به بیماری کرونا، مجالی برای پخت و پز غذا‌های محلی توسط کدبانو‌های ایران زمین و رقم زدن روز‌های در خانه ماندن است.
چنگل قلیه، غذایی سرشار از پروتئین
۱۳۹۹/۰۱/۱۷ / سلامت / مازندران / در خانه بمانیم
چنگل قلیه، غذایی سرشار از پروتئین
ساری - ایرنا - چنگل قلیه یا قلیه چغندر غذای لذیذ و سرشار از ویتامین محلی شهر بابل است که این روزها بدلیل کرونا و خانه‌نشینی، باب دل قرنطینه‌ها و کم تحرک‌هاست.
طرز تهیه کمه‌جوش؛ غذای راحتی از سبزوار
۱۳۹۹/۰۱/۱۷ / آشپزی / کمه جوش / غذای محلی / دستور تهیه / طرز تهیه کمه‌جوش / پارسی خبر
طرز تهیه کمه‌جوش؛ غذای راحتی از سبزوار
برای همه ما پیش می‌آید که از برنامه غذایی یکسان دلزده می‌شویم و به دنبال تنوع هستیم تا غذا‌های جدید درست کنیم. بهترین پیشنهاد این است که به سراغ غذا‌های محلی برویم و از درست کردن آن‌ها لذت ببریم.
فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی
۱۳۹۹/۰۱/۱۲ / مرغ ترش مازندرانی / آشپزی / غذای محلی / دستور تهیه / طرز پخت / غذای سنتی / مرغ ترش / خورشت / رب انار / پارسی خبر
فوت و فن مرغ ترش مازندرانی؛ طعمی به یادماندنی
مرغ ترش، حتی اگر تا به حال این غذای لذیذ شمالی را امتحان نکرده باشید هم حتما نام و آوازه آن را شنیده‌اید. این خورشت خوش عطر و طعم که از ترکیب سبزی‌های معطر شمالی، رب انار و گردو تهیه می‌شود، طرفداران بسیاری دارد.
عکس| رستوران ستاره لهستانی در خدمت بیماران کرونایی
۱۳۹۹/۰۱/۱۱ / آرکادیوش میلیک / کرونا در فوتبال / ویروس کرونا / لهستان / ناپولی / ویژه
عکس| رستوران ستاره لهستانی در خدمت بیماران کرونایی
آرکادیوش میلیک در اقدامی متفاوت، رستوران خودش را تبدیل به محلی برای تأمین غذای مبتلایان به کرونا کرد.
طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه و بویراحمد
۱۳۹۹/۰۱/۰۵ / پارسی خبر / آشپزی / کشک‌پیاز / غذای محلی / دستور تهیه / غذای محلی کهگیلویه و بویراحمد / غذای سنتی
طرز تهیه‌ی کشک‌پیاز؛ غذای محلی کهگیلویه و بویراحمد
کشک پیاز از غذاهاهی سنتی استان کهکیلویه و بویراحمد است. کشک پیاز در واقع چیزی شبیه به غذا‌هایی از جمله کالجوش تهران، کله جوش چهارمحال و بختیاری و کشک جوش سمنان است. همان طور که از اسم این غذا پیداست مواد تشکیل دهنده این غذا کشک و پیاز است و برای شام غذای مناسبی به شمار می‌رود.
آموزش پخت خورش تره کردی
۱۳۹۸/۱۲/۲۸ / پارسی خبر / آشپزی / غذای محلی / غذای کرمانشاهی / غذای محلی کردستان / خورش تره کردی
آموزش پخت خورش تره کردی
خورش تره‌کردی غذایی سبک و خوش طعم است که می‌توانید آن را به راحتی تهیه و استفاده کنید.
دستور تهیه دُیماج
۱۳۹۸/۱۲/۲۸ / پارسی خبر / آشپزی / دُیماج / غذای محلی / غذای قزوینی
دستور تهیه دُیماج
در گزارش زیر طرز تهیه دُیماج را آموزش می‌دهیم.
چگونه مغزآبک درست کنیم؟
۱۳۹۸/۱۲/۲۷ / پارسی خبر / آشپزی / غذای محلی / غذای محلی قم / مغزآبک
چگونه مغزآبک درست کنیم؟
در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از غذا‌های سنتی استان قم را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
طرز تهیه کماج خانگی؛ نان شیرین مازندران
۱۳۹۸/۱۲/۲۵ / آشپزی / پارسی خبر / شیرینی / شیرینی خانگی / نان / غذای محلی / کماج خانگی
طرز تهیه کماج خانگی؛ نان شیرین مازندران
پیش از این طرز تهیه نان لواش و بربری را آموزش دادیم و حالا به سراغ یک نان شیرینی مازندرانی رفته‌ایم که شبیه به شیرینی است.
آبگوشت غوره و گوجه فرنگی
۱۳۹۸/۱۲/۲۴ / پارسی خبر / آشپزی / غذای محلی / آبگوشت / آبگوشت محلی / غذای کرمانشاهی / غوره / آبگوشت غوره
آبگوشت غوره و گوجه فرنگی
آبگوشت غوره با گوجه فرنگی از آبگوشت‌های بسیار خوش خوراک و محلی کرمانشاهی می‌باشد که به زبان محلی کرمانشاهی هم به آن غوره تماته می‌گویند.
دستور پخت خورش شش انداز بادمجان
۱۳۹۸/۱۲/۲۲
دستور پخت خورش شش انداز بادمجان
شش انداز نوعی خورش است که در نواحی مختلف با ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. خورش شش انداز بادمجان یکی از انواع خورش شش انداز است که غذای محلی گیلان محسوب می‌شود. طرز تهیه این خورش خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
یتیمک، غذای گیاهی بوشهری
۱۳۹۸/۱۲/۱۹ / پارسی خبر / آشپزی / غذای گیاهی / یتیمک / غذای بوشهری
یتیمک، غذای گیاهی بوشهری
یتیمک، یک نوع غذای محلی استان بوشهر می‌باشد که شما می‌توانید به دلیل مواد راحت و در دسترس آن این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید. برای طبخ این نوع غذا از گوشت استفاده نمی‌شود و یک نوع غذای گیاهی می‌باشد. به همین دلیل جزو دسته غذا‌های سالم و رژیمی برای تمام افراد جهان قلمداد می‌گردد.
دمپخت شیرازی پلوی سنتی و خوشمزه ایرانی
۱۳۹۸/۱۲/۱۸ / پارسی خبر / آشپزی / غذای شیرازی / دمپخت شیرازی
دمپخت شیرازی پلوی سنتی و خوشمزه ایرانی
دمپخت شیرازی جزو غذا‌های معروف و دلچسب مردمان محلی می‌باشد. چرا که معمولا مردم شیراز این غذا را در فصل زمستان طبخ و سرو می‌کند و به غذای خاص فصل سرما معروف می‌باشد.
عکس | زنان بازیگر با لباس‌های محلی در «شام ایرانی»
۱۳۹۸/۱۲/۱۷ / شبکه نمایش خانگی / سریال ایرانی / بازیگران سینما و تلویزیون ایران
عکس | زنان بازیگر با لباس‌های محلی در «شام ایرانی»
دو قسمت جدید فصل چهارم «شام ایرانی» به کارگردانی سعید ابوطالب با تم گیلانی مرجانه گلچین و غذای تند هندی نعیمه نظام دوست ضبط شد.
رشته خوشکار، شیرینی گیلانی
۱۳۹۸/۱۲/۰۸ / آشپزی / پارسی خبر / شیرینی / غذای محلی / رشته خوشکار / طرز تهیه رشته خشکار
رشته خوشکار، شیرینی گیلانی
‎آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید تا قوام بیاید.
قایرمه یا کنگر سوخاری؛ غذای محلی کردستان
۱۳۹۸/۱۲/۰۱ / پارسی خبر / آشپزی / غذای محلی / قایرمه / کنگر سوخاری / غذای محلی کردستان
قایرمه یا کنگر سوخاری؛ غذای محلی کردستان
قایرمه یا کنگر سوخاری یکی از غذا‌های محلی استان کردستان است که به پیش غذا‌های فرنگی کم شباهت نیست. البته در این منطقه این غذا را با کته یا نان سرو می‌کنند تا به شکل یک وعده غذایی کامل در بیاید.
آموزش تهیه سبزی پلوی دامغانی
۱۳۹۸/۱۱/۲۰ / آشپزی / غذای محلی / غذای دامغانی / سبزی پلوی دامغانی / سبزی پلو
آموزش تهیه سبزی پلوی دامغانی
بادمجان‌ها را به کمی نمک آغشته کنید، به مدت ۳۰ دقیقه در آبکش قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود، سپس آن‌ها را بشویید و با پارچه‌ای تمیز کاملاً خشک و درتابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید.
طرز تهیه‌ی آش سبزی؛ با گوشت و بدون گوشت
۱۳۹۸/۱۱/۱۹ / آشپزی / آش سبزی / غذای محلی / آش سبزی شیرازی
طرز تهیه‌ی آش سبزی؛ با گوشت و بدون گوشت
شیرازی‌ها برای صبحانه به جای حلیم و کله پاچه و املت معمولا آش سبزی می‌خورند. آش سبزی شیرازی با عطر و طعم بی‌نظیر هم با گوشت و هم بدون گوشت درست می‌شود و اگر گذرتان به شیراز افتاده باشد حتما در مغازه‌های فروش آش و حلیم حتما چشمتان به دیگ آش سبزی هم خورده است.
برگزاری جشنواره غذای محلی «ابریشم» در صومعه سرا
۱۳۹۸/۱۱/۱۱ / استانی-شهرستانها / جشنواره غذاهای بومی / ابریشم / صومعه‌سرا
برگزاری جشنواره غذای محلی «ابریشم» در صومعه سرا
رئیس اداره میراث فرهنگی صومعه سرا از برگزاری جشنواره غذاهای بومی و محلی «ابریشم» در شهرستان صومعه سرا خبر داد و گفت: این جشنواره با هدف ترویج الگوی غذای سالم و سنتی ۱۶ بهمن برگزار می شود.
صرف غذای محلی در کنار هورالعظیم - خوزستان
۱۳۹۸/۱۱/۱۰
صرف غذای محلی در کنار هورالعظیم - خوزستان
۱۳۹۸/۱۱/۰۹
شادی در خیابان
فاطمه امین‌الرعایامردی با موهای جوگندمی روبه‌روی یک گروه موسیقی خیابانی ایستاده است و ناگهان با گروه همراه می‌شود و شروع می‌کند به خواندن؛ حتما شما هم در چند روز اخیر این کلیپ را در فضای مجازی دیده‌اید و لبخندی روی صورت‌تان نقش بسته است. درمورد این مرد و حرکتش در شبکه‌های اجتماعی بسیار نوشته شده است اما چه چیزی باعث شده که چنین صحنه‌ای اینچنین مورد توجه کاربران قرار بگیرد؟با شنیدن کلمه «خیابان» تصاویر مختلفی در ذهن شکل می‌گیرد؛ ماشین، ترافیک، آلودگی، شهر و... شاید آخرین چیزی که حداقل در ذهن بسیاری از شهرنشینان با این کلمه متبادر شود، شادی است اما در چند روز اخیر‌ با انتشار یک کلیپ از عابری میانسال که با یک گروه موسیقی خیابانی همراه می‌شود و می‌خواند، کلمه «شادی» هم هم‌‌ردیف «خیابان» در ذهن‌مان …
۱۳۹۸/۱۱/۰۷
کله جوش یا کالا جوش؟
تغییراتی که در جامعه ایجاد شده اتفاقات جالبی را در فرهنگ غذا خوردن ایرانی‌ها پدید آورده است. صد‌سال پیش احتمالا کله‌جوش یک ‏غذای دهقانی و غذای محبوب طبقه فرودست در کویر مرکزی ایران بود. ولی الان این غذا را در شیک‌ترین کافه ‌و رستوران‌های شهرهای ‏مختلف هم می‌توانید پیدا کنید. تمرکز بیش از حد روی حس نوستالژیک ایرانی‌ها موجب شده تا غذایی که احتمالا صد‌سال محبوب ‏طبقه فرودست بوده حالا به دست همه بخش‌های جامعه می‌رسد. حالا چرا کله‌جوش یک غذای دهقانی است؟ چون خیلی ساده تهیه ‏می‌شود و حتی با نان خشک هم قابل خوردن است. درواقع غذایی است که برای تهیه آن نه مواد اولیه زیادی لازم است و نه وقت ‏چندانی. حالا البته فرآیند هویت‌سازی …
درخواست رسمی برای ممنوعیت فروش حیوانات در چین
۱۳۹۸/۱۱/۰۶
درخواست رسمی برای ممنوعیت فروش حیوانات در چین
درخواستی رسمی برای ممنوعیت فروش حیواناتی مانند مار و خفاش در چین به دلیل گسترش کروناویروس از سوی وزیر کشاورزی این کشور اعلام شده است. شیوع کروناویروس در ووهان چین از بازار محلی فروش حیوان شروع شده و به همین خاطر وزیر کشاورزی این کشور خواستار ایجاد محدودیت برای فروش حیوان‌هایی شد که به عنوان غذای عجیب و غریب مردم استفاده می‌شود.
۱۳۹۸/۱۰/۲۶
ته‌چین سنتی گرمسار
سفره گرمساری‌ها با ته‌چین هویت دیگری می‌گیرد. یک نوع ته‌چین مخصوص که هم درباره دستور پخت آن باید سراغ خود گرمساری‌ها رفت و هم برای خوردن اصیل‌ترین شکل آن درِ خانه‌هایشان را زد. ته‌چین گرمساری مرغ عزا و عروسی‌شان است و از مراسم عروسی گرفته تا شب‌های محرم این ترکیب پرچرب و پرملات در کنار گرمساری‌هاست. معروف است که گرمساری‌ها در محرم در خانه‌هایشان را باز می‌گذارند تا هر کسی که می‌خواهد از ته‌چینی که به این مناسبت پخته‌اند، بخورد و ببرد. یک لیست بلندبالا از مواد مورد نیاز مثل گوشت، برنج، کشمش، خلال پسته و بادام و ادویه‌های مختلف لازم است تا چلوگوشت مخصوص این منطقه آماده شود و نام ته‌چین گرمساری بگیرد.  …
۱۳۹۸/۱۰/۱۲
«غازِ رون» برای آقای داماد
در فرهنگ‌های غذایی مناطق مختلف ایران آداب و رسوم فراوانی برای غذای عروسی وجود دارد. این آداب و رسوم از روزهای قبل از مراسم عروسی تا روز مراسم و رویدادهای بعد از آن در جریان است. احتمالا شما هم بسته به زادگاه خود کم و بیش از این آداب و سنت‌های غذایی خبر دارید. یکی از این غذاها که البته شاید در این ایام کمی سخت‌تر به دست بیاید غذایی است که در مازندران، مادر عروس برای داماد تدارک می‌بیند. درواقع در اولین دیدارهای بعد از عقد که داماد دیگر تنها و بی‌خانواده‌اش به دیدار عروس می‌رود، برای ناهار یک غاز برشته‌شده هم نصیبش می‌شود. البته ذکر این نکته ضروری است که مادرزن‌ها تنها برای دامادهایی که محبوبش هستند و در میان خانواده هم به گرمی از آنها استقبال می‌شود …
(ویدئو) آب‌های یخ نزده بلای جان خرس‌های قطبی
۱۳۹۸/۱۰/۰۳ / خرس قطبی / یخ نبستن / دریا / روسیه
(ویدئو) آب‌های یخ نزده بلای جان خرس‌های قطبی
معمولاً در این زمان از سال باید دریا به اندازه کافی یخ زده باشد تا خرس‌های بتوانند از طریق آن‌ها غذای خود را تهیه کنند. در آغاز ماه گذشته مردم محلی در روسیه خرس‌های قطبی را در مجاورت شهرک مشاهده کردند، زیرا یخ ساحلی ضعیف مانع از جستجو خرس‌ها در دریا برای مواد غذایی شد. به گفته شهردار محلی، برای خرس‌ها غذا، تعبیه و تا حد امکان دور از روستا‌ها جاگذاری شده است، تا خطر حیوانات را که با مردم ملاقات می‌کنند به حداقل برسانند. بیشتر حیوانات پس از ضخیم شدن و قوی‌تر شدن یخ دریا، منطقه مسکونی را ترک کردند.
غذای محلی کشور مالزی در سفر به این کشور
۱۳۹۸/۱۰/۰۲
غذای محلی کشور مالزی در سفر به این کشور
غذا و خوردن جزء جدایی ناپذیر هر روزمان محسوب می شود. اگر دقت کرده باشید خواهید دید که روزهایی که حالمان خوب است و روزهایی که بسیار برای ما به خوبی می گذرند غذاهای لذیذی خورده ایم و از خوردن هر غذای لذت برده ایم. قسمتی از آن به دلیل روحیه و انگیزه ما می باشد و قسمتی دیگر به خاطر طعم خوش خود غذا.
۱۳۹۸/۰۹/۲۸
شکست اوبر در بازار سفارش آنلاین غذا در هند
اوبر در حال بررسی خروج از بازار سفارش آنلاین غذای کشور هند است. این شرکت قصد دارد بخش سفارش آنلاین غذای خود Uber Eats را به رقیب محلی خود زوماتو Zomato بفروشد. ارزش بخش سفارش آنلاین غذای اوبر در هند چیزی حدود ۴۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود. نخستین‌بار این خبر را روزنامه تایم هند اعلام کرده است. نه اوبر و نه زوماتو تاکنون در زمینه این خبر واکنشی نشان نداده‌اند و صرفا گفته‌اند در مورد شایعات و تخمین‌ها نظری نمی‌دهند. زوماتو یکی از بزرگ‌ترین استارت‌آپ‌های سفارش آنلاین غذا در هند است و ارزش آن حدود ۲ میلیارد دلار برآورد می‌شود. یکی از مهم‌ترین سرمایه‌گذاران این شرکت، Ant Financial متعلق به شرکت چینی علی‌بابا است. یک استارت‌آپ دیگر در بازار سفارش آنلاین غذای هند Swiggy است که توسط دیگر غول تکنولوژی …
۱۳۹۸/۰۸/۰۸ / استانی-اجتماعی / محیط زیست
ذخیره علوفه حیات‌وحش البرز برای روزهای برفی
مدیرکل محیط زیست البرز گفت: در حال حاضر حیات وحش استان مشکلی برای تامین غذای خود ندارند و تنها در یک ماه از سال در منطقه دیزین شاهد توزیع علوفه با همکاری جوامع محلی هستیم.
۱۳۹۸/۰۷/۱۴
این ربات به مشتریان غذا تحویل می‌دهد+تصاویر
یک شرکت چینی ربات‌های ارسال محموله ساخته که قرار است از طریق آن غذای افراد به هر محلی که آنها هستند، ارسال شود.
۱۳۹۸/۰۷/۰۵ / گردشگری / آستارا / میراث فرهنگی / گیلان
۱۱ غذای محلی گیلان در فهرست میراث ناملموس ایران است
آستارا - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: ۱۱ غذای محلی این استان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده است و روند شناسایی و ثبت غذاهای محلی دیگر ادامه دارد.
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •