زاهدان محمد شکوهی فر: مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان در این مراسم اظهار کرد: با بسیج تمامی امکانات و ظرفیتهای اجرایی، فنی و اعتباری، روند توسعه شبکه بزرگراهی سیستان و بلوچستان در سالهای اخیر شتاب قابل توجهی گرفته و نتیجه آن اجرای همزمان طرحهای متعدد و توسعه شبکه بزرگراهی در محورهای مختلف استان بوده است.
مهدی پارسی افزود: در این راستا حدود ۱۴ کیلومتر از محور زاهدان-خاش به بزرگراه تبدیل و زیر بار ترافیک رفت که این اقدام در راستای ارتقای ایمنی، افزایش ظرفیت تردد و تسهیل رفت و آمد مردم و کاربران جادهای در یکی از محورهای مهم ارتباطی سیستان و بلوچستان انجام شده است.
وی ادامه داد: محور زاهدان-خاش در مجموع ۱۷۲ کیلومتر طول دارد که با بهرهبرداری از قطعات جدید تاکنون ۱۱۴ کیلومتر از این مسیر به بزرگراه تبدیل شده است و عملیات اجرایی برای تکمیل بخشهای باقیمانده نیز با جدیت در حال پیگیری است.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان بیان کرد: برای اجرای ۱۴ کیلومتر بزرگراه در این محور در دو قطعه در مجموع یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و حجم قابل توجهی از عملیات عمرانی و فنی در آن به اجرا درآمده است.
وی گفت: در اجرای این طرح ۲۶۵ هزار مترمربع بسترسازی، ۳۴۱ هزار مترمکعب خاکبرداری و ۳۰۳ هزار مترمکعب خاکریزی انجام شده و برای آمادهسازی و تکمیل لایههای روسازی نیز ۷۰ هزار مترمکعب زیراساس و ۳۲ هزار مترمکعب اساس اجرا شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان افزود: در این قطعه ۲۶ هزار تن آسفالت، ۱۵۶ تن میلگرد و ۲۰ هزار مترمکعب بتن نیز بکار رفته و ۳۹ دستگاه ابنیه فنی در مجموع شامل ۸۳ دهانه احداث یا تکمیل شده است.
وی تصریح کرد: اجرای این حجم از عملیات عمرانی بیانگر گستردگی اقدامات انجام شده برای آمادهسازی و بهرهبرداری از این مسیر و تلاش مجموعه راه و شهرسازی برای شتاب بخشیدن به توسعه زیرساختهای حملونقل جادهای استان است.
پارسی خاطرنشان کرد: در پایان سال گذشته نیز ۴۵ کیلومتر از محور زاهدان-خاش با وجود شروع جنگ تحمیلی سوم به بهرهبرداری رسید و اکنون با افتتاح ۱۴ کیلومتر دیگر، در مجموع ۱۱۴ کیلومتر از این محور ۱۷۲ کیلومتری به بزرگراه ارتقا … …



































































































































































