یکشنبه, ۴ آبان, ۱۳۹۹ / 25 October, 2020
پاولوا
طرز تهیه پاولوای توت فرنگی قلبی
۱۳۹۹/۰۶/۲۰ / پاولوا / پاولوای توت فرنگی / تزیین کیک / سبک زندگی / پارسی خبر
طرز تهیه پاولوای توت فرنگی قلبی
مواد لازم توت فرنگی یا هر میوه دیگر برای تزیین    به مقدار لازم خامه‏ برای تزئین    به مقدار لازم سرکه سیب    ۲ قاشق چای خوری نشاسته ذرت    ۲ قاشق غذا خوری پودر شکر   ۱ پیمانه تخم مرغ (سفیده)   ۴ عدد طرز تهیه ۱.فر رو با دمای ۱۵۰ درجه روشن کنید   ۲.سفیده ها ی تخم مرغ رو در یک کاسه آینقدر بزنید تا سفت و فومی بشه و با برگردوندن ظرف نریزه   ۳.بعد به تدریج پودر شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد نشاسته ذرت رو اضافه کرده هم زده و در آخر سرکه سیب رواضافه و هم بزنید تا سفت و منسجم بشه   ۴.حالا این مایه رو توی قالب به شکل قلب که داخلش کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و بذارید تو فر دمای فر ۱۲۰ درجه حدود یک ساعت با دمای کم توی فر بماند   ۵.بعد از خنک شدن حالتی مثل مرنگ دارد با احتیاط از …
 •  •  •  •  •