با اعلام موضوع به پلیس آگاهی، کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت تحقیقات خود را برای شناسایی عامل آن آغاز کردند. بررسی دوربینهای مداربسته نشان داد یکی از کارکنان فروشگاه که بهدلیل اعتماد صاحبان آن به انبار دسترسی داشته، در ماجرا نقش دارد.
کارآگاهان پس از شناسایی و دستگیری این کارمند، او را در برابر مدارک و شواهد قرار دادند. متهم سرانجام به سرقت شمشهای طلا اعتراف و در ادامه تحقیقات، خریداران شمشهای سرقتی را نیز به پلیس معرفی کرد.
۲ مالخر که پس از خرید طلاهای سرقتی تلاش داشتند با ارائه اطلاعات نادرست مسیر تحقیقات را منحرف کنند، پس از مدتی از تهران گریختند. کارآگاهان اما با ادامه ردیابیها موفق شدند یکی از آنها را در اصفهان و دیگری را در شمال تهران شناسایی و دستگیر کنند.
با اعتراف متهمان و تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به دادسرا ارسال و هر سه متهم روانه زندان شدند.
سرهنگ موسویفر معاون مبارزه با سرقتهای خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ با هشدار به صاحبان واحدهای صنفی، بهویژه طلافروشان، بر ضرورت نظارت دقیق بر موجودی انبارها و عملکرد کارکنان تأکید کرد.
وی گفت: استفاده از تجهیزات حفاظتی بهتنهایی کافی نیست و اصناف باید سازوکارهای کنترل داخلی را نیز تقویت و دسترسی کارکنان به اموال ارزشمند را مدیریت کنند. کد خبر 1063412






